Із львівського Центру Довженка зняли зовнішню рекламу. Фото

4375 0
Реклама була встановлена незаконно та без будь-яких погоджень.
Фото: Дем

Фото: Дем'ян Данилюк/Facebook

У Центрі Довжена на просп. Червоної Калини, 81 вирішили зняти усю зовнішню рекламу з фасаду будівлі. Як розповіла в коментарі Tvoemisto.tv керівниця Центру Марта Іванишин, реклама була встановлена на фасад без будь-яких узгоджень із керівництвом Центру.

Банери демонтували протягом останнього місяця, проте в Центрі Довженка планують повернути рекламу з дотриманням вимог законодавства. За словами Марти Іванишин, колишні вивіски закривали вікна та перекривали доступ сонячного світла на другий поверх будівлі. Також вона зазначила, що в Центрі помили вікна, які не чистилися протягом останніх тридцяти років.

Читайте також: Львів’яни пропонують перейменувати площу на Сихові

Окрім того, Центр Довженка цьогоріч планує внести зміни у договір оренди із підприємцями, що наразі здійснюють діяльність на першому поверсі, так, щоб більша частина площі належала саме комунальній установі. Тут врахували зауваження ДСНС під час рейду з метою перевірки закладів із великим скупченням людей на пожежну безпеку. Протягом визначеного часу керівництво планує ліквідувати усі 29 порушень, що виявили під час перевірки.

Читайте також: Три «К» для перезавантаження Центру Довженка на Сихові

Керівництво також подало заявки на грант, який міг би покрити ремонт одної із зал, вартість якого складає приблизно 20 млн грн. Марта Іванишин зазначила, що статутний капітал Центру Довженка складає 1,2 млн грн.


Читайте також:
+
Щодня наша команда працює над тим, щоб інформувати Вас про найважливіше в місті та області. За роки своєї праці ми довели, що «Твоє місто» - це медіа, якому справді можна довіряти. Долучіться до Спільноти Прихильників «Твого міста» та збережіть незалежне медіа для громади. Кожен внесок має значення!