Політична реклама

31 березня у Львові - загальноміська толока

1140 0
31 березня усіх мешканців Львова запрошують на загальноміську толоку. Основними видами робіт будуть приведення в належний стан водостічних труб на фасадах будинків, номерних знаків на будинках, прапоротримачів. Заплановано відремонтувати цокольні приміщення, почистити горища, облаштувати газони та прилеглі до будинків території, - повідомила прес-службі ЛМР начальник відділу житлового господарства Леся Дулиба.

«Ми готуємося до толоки, де будемо залучати багато військової сили.  Зокрема курсанти Академії сухопутних військ працюватимуть на вул. Замковій, вул. Кривоноса, вул. Стефаника та інших – переважно території, які потребують значного впорядкування. Залучатимемо техніку та працівників комунальних підприємств", - розповіла начальник відділу житлового господарства ЛМР Леся Дулиба.

Крім того, було розіслано листи підприємствам із проханням також пофарбувати вхідні брами, огорожі, впорядкувати прилеглі території, квітники тощо», - Як поінформували у Личаківській районній адміністрації, першочергово у районі буде залучено до співпраці приватний сектор, щоб були пофарбовані паркани, прибрана територія, відремонтовані огорожі та брами.

У Франківському районі також окрім прибирання вулиць, заплановано привести цоколі будинків до хорошого стану та замінити водостічні труби, впорядкувати газони та міжбудинкові території.

«Ми попередили представників приватного сектору, щоб вони пофарбували брами, прибрали подвір’я, а також очистили прилеглу територію», - повідомив голова Франківської РА Руслан Кандибор.

Нагадаємо, за інформацією управління екології та благоустрою ЛМР, цьогоріч у толоці візьмуть участь близько 3 тис. курсантів Академії сухопутних військ ім. П. Сагайдачного та представників особового складу військової частини «А 0284».

 

+
Щодня наша команда працює над тим, щоб інформувати Вас про найважливіше в місті та області. За роки своєї праці ми довели, що «Твоє місто» - це медіа, якому справді можна довіряти. Долучіться до Спільноти Прихильників «Твого міста» та збережіть незалежне медіа для громади. Кожен внесок має значення!