Спортивне місто

Спортивне місто – спецпроект медіа-хабу Tvoemisto.tv, Медичного центру фізичної терапії та медицини болю Innovo та Львівських клубів з бігу, плавання та вело Run4U&Swim4U&Ride4U

Хочете почати займатись спортом, але бракує стимулу? Почали займатись спортом, але не маєте часу на професійні поради тренерів? Не знаєте, якому виду спорту віддати перевагу і що краще саме для Вас? Цікавлять можливості для занять спортом і ведення здорового способу життя?

Читайте матеріали з коментарями профейсійних тренерів, лікарів, життєві історії спортсменів-аматорів. Дізнавайтесь про найкращі спортивні події та програми. Зробіть спорт своїм стилем життя. Партнери проекту – Медичний центр фізичної терапії та медицини болю Innovo та Львівські клуби з бігу, плавання та вело Run4U&Swim4U&Ride4U.

+
Щодня наша команда працює над тим, щоб інформувати Вас про найважливіше в місті та області. За роки своєї праці ми довели, що «Твоє місто» - це медіа, якому справді можна довіряти. Долучіться до Спільноти Прихильників «Твого міста» та збережіть незалежне медіа для громади. Кожен внесок має значення!