Політична реклама

У Львові розпочинається конкурс «Інтернет Ля-Муррр»

1708 0
Медіа-портал «Твоє місто» оголошує фотоконкурс «Інтернет Ля-Муррр». Опублікуйте фотографію свого кота, котика, кішки чи кішечки над/ біля/ під комп`ютером чи ноутбуком та виграйте грошові сертифікати від туристичної компанії "Моя улюблена Турфірма", мовної школи "Mortimer English Club" або подарункові набори від мережі магазинів BROCARD.

До участі в конкурсі приймаються фото, на яких зображено цікаві ракурси котів за комп‘ютером/ноутбуком (поруч, над, біля, під). Участь у конкурсі та голосування проводиться тільки серед зареєстрованих користувачів порталу на сторінці фотоконкурсу «Інтернет Ля-Муррр».

Кожен учасник може виставити на конкурс лише одне фото, а з одного комп`ютера можна голосувати лише один раз. „Накручені” голоси будуть анульовані.

Додатково повинна бути завантажена фотографія, на якій зображено власника та його улюбленця. Ця фотографія участі в конкурсі НЕ БЕРЕ і використовуватиметься лише для ідентифікації переможців.

Завантажувати фото можна з 12 березня до 26 березня на порталі tvoemisto.tv у рубриці фотоконкурсу. Голосування триватиме до 17:00 31 березня 2012 року.

Автор світлини, яка набере найбільшу кількість голосів, отримає головний приз - два грошових сертифікати по 350 грн від партнерів конкурсу - туристичної компанії "Моя улюблена Турфірма" і мовної школи "Mortimer English Club", а також подарунковий набір від BROCARD.

Двоє наступних  учасників з найбільшою кількістю голосів, а також троє відібраних редакцією авторів фото отримають заохочувальні подарунки від мережі магазинів BROCARD, туристичної компанії та мовної школи.

Умови конкурсу «Інтернет Ля-Муррр».

+
Щодня наша команда працює над тим, щоб інформувати Вас про найважливіше в місті та області. За роки своєї праці ми довели, що «Твоє місто» - це медіа, якому справді можна довіряти. Долучіться до Спільноти Прихильників «Твого міста» та збережіть незалежне медіа для громади. Кожен внесок має значення!