Через відсутність електрики частина вулиць Львова залишилась без води. Коли відновлять

1838 1
Також до опівночі без гарячого водопостачання залишилася частина Шевченківського району.

Через відсутність електропостачання на НС «Янівська», сьогодні з 10:45 год призупинили водопостачання до частини Франківського району Львова, інформує пресслужба ЛМР.

Води немає на вулицях: Бортнянського, Комарова, Ясна, Залізнична, Олени Степанівни, Марка Вовчка, Братів Міхновських, Шараневича, Стороженка, Хотинська, Перова, Одеська, Левандівська, Сорохтея, Юнаківа, Золота, Єрошенка, Залізнична, Квітки-Основ'яненка, Городоцька, Бандери, Матейка, Озаркевича, Я. Мудрого, Шевченка, Шараневича, Пстрака, Голубовича, Вернигори, Декарти, Морозенка, Головацького, Яцкова та на прилеглих.

Читайте також: Чиста джерельна. Звідки потрапляє вода у крани львівських будинків

Відновити подачу води планують після 17:00. Додамо, що сьогодні до опівночі без гарячого водопостачання залишилася частина Шевченківського району.


Читайте також:
15 Серпня, 2019 14:22
666 ... водоканал запустив конкретний терор по мешканцям Львова ... і нема на такі дії водоканалу ради в отої "ВЛАДИ" ... а колись за такі "пАкрАщення" оті "херої-пакращувачі" через три дні вже або ліс валили-заготовляли , або білим ведмедям куї дрочили ... а наразі оте сбу "мишей не ловить" -- шукає "мінерів" ... Слава Україні ! ...
+
Щодня наша команда працює над тим, щоб інформувати Вас про найважливіше в місті та області. За роки своєї праці ми довели, що «Твоє місто» - це медіа, якому справді можна довіряти. Долучіться до Спільноти Прихильників «Твого міста» та збережіть незалежне медіа для громади. Кожен внесок має значення!