Фестиваль садівництва «Floria Фест». Що подивитись?

3858 0
2-3 травня львів'ян запрошують на фестиваль садівництва «Floria Фест», який уже вдруге пройде у садовому центрі “Клуб Рослин”. Дорослі відвідувачі фестивалю зможуть взяти участь у професійних майстер-класах, та отримати консультації із професійного садівництва, а для дітей на заході заплановано чимало забав та розваг. ®

На фестивалі у садовому центрі “Клуб Рослин” буде представлено широкий вибір хвойних та листяних декоративних рослин, плодово-ягідних дерев та кущів, квітів та професійного садового інструменту.

На відвідувачів очікують сюрпризи та подарунки. Окрім того, тут відвідувачі зможуть вибрати декоративні рослини та садовий матеріал та придбати їх за акційними цінами (в період з 2 по 3 травня для всіх покупців садового центру “Клубу Рослин” будуть діяти 25% знижки).

Фестиваль відбудеться за адресою с. Підбірці, вул. Спортивна, 8. Вхід – безкоштовний.

Як доїхати:

•             зі Львова - по вул. Тракт Глинянський в сторону кільцевої Львова;

•             з кільцевої Львова - поворот біля мотелю "Вікінг";

•             маршрутка №217а (Рясне 2 - вул. Шевченка - ринок Добробут - вул. Личаківська - вул. Тракт Глинянський). Зупинка в центрі с. Підбірці біля магазину «Арго».

 

 


Читайте також:
+
Щодня наша команда працює над тим, щоб інформувати Вас про найважливіше в місті та області. За роки своєї праці ми довели, що «Твоє місто» - це медіа, якому справді можна довіряти. Долучіться до Спільноти Прихильників «Твого міста» та збережіть незалежне медіа для громади. Кожен внесок має значення!