Коли у Львові відкриють першу частину Двірцевої

5002 0
До кінця листопада на Головний вокзал будуть курсувати трамваї.

До кінця листопада у Львові планують відкрити першу частину площі Двірцевої, що біля залізничного вокзалу. Про це у коментарі Tvoemisto.tv повідомив Андрій Білий, заступник керівника департаменту житлового господарства та інфраструктури.

Читайте також: На площі Двірцевій у Львові з'явиться чотириповерховий готель

Йдеться про праву частину площі (якщо дивитися на вокзал). Також, за словами Андрія Білого, компанія «Онур» працює відповідно до графіків та вкладається у поставлені строки робіт. До кінця листопада на Головний вокзал будуть курсувати трамваї.

Читайте також: Львівавтодор планує викупити будівлю вбиральні на площі біля вокзалом

Нагадаємо, що площу Двірцеву почали реконструювати 1 березня. Другий етап реконструкції розпочали 22 березня: закрили автостанцію та перенесли її за двома локаціями. З 26 березня для проїзду закрили праву частину вулиці Чернівецької, а на лівій організували реверсний рух. У травні на площу перестали курсувати трамваї.

Вартість робіт, які виконує ТзОВ «Онур Конструкціон», становить 165,5 млн гривень без урахування підземного паркінгу. Проект виготовили у ЛКП «Інститут просторового розвитку». За проектом, на площі розділять потоки громадського та приватного транспорту, облаштують велодоріжки, озеленення та перенесуть зупинки громадського транспорту ближче до залізничного вокзалу. 

Ольга Коваль

Новина підготовлена в межах спецпроекту «Рік комфортного пересування». Партнер проекту — компанія EasyPay — найбільший небанківський оператор платіжних та фінансових сервісів в Україні. Свої ідеї та пропозиції для вдосконалення міської мобільності можете надсилати за адресою: Tvoemisto.tv@gmail.com, у темі листа зазначивши «Рік комфортного пересування у Львові». Важливі думки ми опублікуємо на сайті та озвучимо під час експертних дискусій.


Читайте також:
+
Щодня наша команда працює над тим, щоб інформувати Вас про найважливіше в місті та області. За роки своєї праці ми довели, що «Твоє місто» - це медіа, якому справді можна довіряти. Долучіться до Спільноти Прихильників «Твого міста» та збережіть незалежне медіа для громади. Кожен внесок має значення!