Політична реклама

Конкурс «Найстильніший гість Lviv Fashion Week» продовжено до 14 листопада

1153 2
Конкурс на визначення найстильнішого гостя Lviv Fashion Week весна/літо 2012 продовжено до 17.00 14 листопада. Дату оголошення переможця перенесено через ймовірні накручування голосів, які не дозволяють справедливо встановити найстильнішого гостя.

За умовами конкурсу відвідувачі Львівського тижня моди сезону весна/літо 2012 мали сфотографуватись на тлі банера "Твоє місто" у приміщенні  виставкового центру "Шувар-експо", де проходив Lviv Fashion Week. Головний приз, а це – участь у телевізійні програмі, виграє той конкурсант, чия світлина назбирає найбільше голосів та «лайків» на сайті www.tvoemisto.tv та на сторінці медіа-порталу «Твоє місто» у facebook.

Станом на 17.00 год 7 листопада 2011 року у трьох учасників із 83 – більше трьох тисяч голосів за кожного. Правдивість такого голосування зараз перевіряють фахівці.

У зв’язку з цим ім`я переможця, який стане героєм телепрограми про моду, буде оголошено у понеділок, 14 листопада, о 17.00 на сайті медіа-порталу «Твоє місто».

9 Листопада, 2011 22:34
Катя У мене також було 935 чесно зароблених голосів і їх скоротили до 114 чомусь...цікаво на яких підставах?!
Номер учасника: 46
8 Листопада, 2011 14:55
Лілія правильно, що продовжили...
але тоді прошу повернути мені мої 75 голосів, котрі чомусь обнулили іще в четвер ввечері... :)
(учасник № 8)
+
Щодня наша команда працює над тим, щоб інформувати Вас про найважливіше в місті та області. За роки своєї праці ми довели, що «Твоє місто» - це медіа, якому справді можна довіряти. Долучіться до Спільноти Прихильників «Твого міста» та збережіть незалежне медіа для громади. Кожен внесок має значення!