Літо буде! Прогноз погоди у Львові на другу половину липня

11074 0
Другий місяць літа закінчиться на мажорній ноті – буде спекотно і сонячно. Часами температура повітря перевищуватиме й 30 градусів за Цельсієм.

Нарікання на відсутність літа мають нарешті відійти. Як прогнозують синоптики, друга половина липня у Львові буде значно теплішою за першу.

До прикладу, американський погодний сервіс Accuweather прогнозує, що упродовж наступних двох тижнів температура повітря у Львові лише один день температура не перевищить 21 градус – 30 липня. Усі інші дні прогнозують від 24 до 31 градуса тепла.  Також цей погодний сервіс передбачає п’ять дощових днів – 18, 22, 25, 26 і 29 липня.

Читайте також: Якою буде погода у Львові в першій половині липня

Натомість інших погодна інтернет-служба «Гісметео» подає, що температура сягне піку 28 липня – 35 градусів за Цельсієм. Вони прогнозують шість дощових днів – 19-20 від 22 до 25 липня включно.

Сайт «Синоптик» традиційно подає прогноз максимум на 10 днів. Згідно з його даними, денна температура у Львові коливатиметься від 22 до 31 градуса тепла. Такі позначки львів’яни можуть побачити на термометрах 21 липня, а прохолодно буде 18 та 19 липня. Що ж стосується дощів, то «Синоптик» подає тільки один день з опадами – 22 липня.


Читайте також:
+
Щодня наша команда працює над тим, щоб інформувати Вас про найважливіше в місті та області. За роки своєї праці ми довели, що «Твоє місто» - це медіа, якому справді можна довіряти. Долучіться до Спільноти Прихильників «Твого міста» та збережіть незалежне медіа для громади. Кожен внесок має значення!