Політична реклама

Львівський ринок "Вернісаж" наразі не переселять

2319 0
У Львівській міській раді не приймали жодних рішень, які би змінювали місце роботи ринку «Вернісаж». Про це йдеться у офіційному зверненні міського голови Львова до працівників ринку «Вернісаж».
Фото - more.lviv.ua

Фото - more.lviv.ua

У зверненні йдеться, що заступнику начальника управління природних ресурсів та регулювання природних відносин Ірині Гримак, яка висловила в пояснювальній записці до ухвали Львівської міської ради щодо діяльності Туристичного інформаційного центру свою особисту думку щодо ринку «Вернісаж», оголошено догану.

«Також оголошена догана начальнику управління природних ресурсів та регулювання земельних відносин ЛМР Михайлу Бокалу за слабкий контроль в організації діяльності управління», – зазначено в зверненні мера Львова.

«Дозвольте запевнити Вас, що я є прихильником того, аби в місті успішно функціонував і розвивався ринок народних промислів та художнього мистецтва. Адже це не лише місце, де львів’яни та гості можуть придбати якісну продукцію народних майстрів, але й місце праці для багатьох львів’ян», – заявив у зверненні мер Львова.

Окрім того, Садовий побажав працівникам «Вернісажу» творчого натхнення та успіхів.

Нагадаємо, проектом ухвали Львівської міської ради пропонується погодити Львівському комунальному некомерційному підприємству «Центр розвитку туризму міста Львова» місце розташування земельних ділянок та надати дозвіл на виготовлення проекту землеустрою щодо відведення земельних ділянок на вул М.Кривоноса-вул Замковій у постійне користування для створення туристично-інформаційного центру та розміщення ринку з продажу товарів народного побуду. До проекту ухвали було підготовлено пояснювальну записку, яка включала виключно суб’єктивний погляд на ситуацію щодо ринку «Вернісаж» та жодним чином не відображала мети проекту ухвали.

Як інформував ZAXID.NET, начальник управління природних ресурсів та регулювання земельних відносин Львівської міської ради Михайло Бокало пояснив, що рішення про перенесення ринку товарів народного промислу «Вернісаж» у Львові з пл. Вічевої на ріг вул. Кривоноса-Замкової ніхто не приймав. «Проект ухвали готується, але там не йдеться про перенесення «Вернісажу», а про створення ринку», – запевняв чиновник.

 

+
Щодня наша команда працює над тим, щоб інформувати Вас про найважливіше в місті та області. За роки своєї праці ми довели, що «Твоє місто» - це медіа, якому справді можна довіряти. Долучіться до Спільноти Прихильників «Твого міста» та збережіть незалежне медіа для громади. Кожен внесок має значення!