Львів'ян просять повідомляти про переповнені смітники

4268 1
У Львівській ОДА оприлюднили список очищених сміттєвих майданчиків.

Сьогодні, 5-го липня, під час брифінгу директор департаменту  розвитку та експлуатації житлово-комунального господарства Львівської ОДА Назарій Романчук повідомив, що за останню добу у місті Львові очистили 51 сміттєвий майданчик, на сьогодні залишається переповненими ще 205, проводиться активна робота з їхнього очищення. Про це повідомляє прес-служба ЛОДА.

Перелік цих майданчиків можна переглянути за посиланням.

«Ми просимо мешканців Львова, щоб вони звертались у  департамент розвитку та експлуатації житлово-комунального господарства Львівської облдержадміністрації, якщо їхнього майданчика немає у цьому переліку, аби ми могли оперативно зреагувати», – наголосив Назарій Романчук.

Читайте також: «Стратегія» Zero Waste: потрібно більше конкретики і відповідальності

Також він повідомив, що у Львівської облдержадміністрації уже є попередні домовленості з керівниками полігонів інших областей про те, що вони долучаться до допомоги Львову у його очищенні від ТПВ. 

Повідомити про переповнений майданчик можна за телефоном: (032) 2761794.

 


Читайте також:
9 Липня, 2017 19:53
Роман По вул.Розточчя ніхто 2 місяці не вивозить сміття
+
Щодня наша команда працює над тим, щоб інформувати Вас про найважливіше в місті та області. За роки своєї праці ми довели, що «Твоє місто» - це медіа, якому справді можна довіряти. Долучіться до Спільноти Прихильників «Твого міста» та збережіть незалежне медіа для громади. Кожен внесок має значення!