Львів'ян запрошують долучитись до удосконалення громадського бюджету

1352 0
Над допрацюванням Положення про громадський бюджет працює робоча група, до складу якої увійшли депутати ЛМР, громадські активісти та посадовці.
фото: zib.com.ua

фото: zib.com.ua

«Громадський бюджет – один з найуспішніших проектів минулого року, який продемонстрував активну співпрацю громади і міста. Проте, серед мешканців були пропозиції щодо удосконалення самого Положення, які б дозволили розширити можливості застосування громадського бюджету. Саме тому виникла необхідність провести консультації з окремих питань»,  зазначив начальник управління «Секретаріат ради» Юрій Лукашевський, передає інформаційний портал депутатів ЛМР. 

Проект положення, опрацьований робочою групою, пропонує низку нововведень:

  • Можливість подавати та голосувати за проекти громадського бюджету  для мешканців м. Винники, с. Рудно, смт. Брюховичі, а не лише Львова.
  • Змінено розмір малих і великих проектів. Вартість реалізації малого проекту тепер становитиме від 50 000 до 500 000,00 грн. Вартість реалізації великого проекту становитиме від 500 001,00 до 3 000 000,00 грн.
  • Проекти, які стосуються комунальних установ (ДНЗ,шкіл, лікарень )не можуть передбачити проведення поточних чи капітальних ремонтних робіт (внутрішніх чи зовнішніх) приміщень цих установ.


Читайте також: Львів претендуватиме на звання культурної столиці Європи 2024 

Громадськість запрошують приєднуватись та подавати пропозиції. З Положенням можна ознайомитись тут

Пропозиції на електронну скриньку [email protected] прийматимуть до 21-го квітня.

Опублікувала Марічка Мишок


Читайте також:
+
Щодня наша команда працює над тим, щоб інформувати Вас про найважливіше в місті та області. За роки своєї праці ми довели, що «Твоє місто» - це медіа, якому справді можна довіряти. Долучіться до Спільноти Прихильників «Твого міста» та збережіть незалежне медіа для громади. Кожен внесок має значення!