«Можливості – обмежені, здібності – безмежні». Як у Львові працює соціальне ательє

2476 0
У Lady Di atelier шиють унікальні хустинки.
Фото: Lady Di atelier

Фото: Lady Di atelier

Перше в Україні інклюзивне ательє Lady Di atelier – це не звичайне ательє, а ціла філософія. В команді працюють чудові і сильні духом люди, які не зламались від випробувань долі і знайшли в собі сили рухатись до своєї мети. Одним із основних завдань організації є допомагати іншим: надати роботу (доступне робоче місце) і допомогти реалізувати свої таланти сповна.

«Основна діяльність організації пов'язана із любов'ю, організація малює любов», – каже співзасновниця ательє Ярина Янчак.

Першу картину намалювали під девізом «Намалюю тобі любов», що є своєрідним символом, закладеним у подальшу діяльність організації.

До облаштування ательє для людей з інвалідністю долучилась і ЛМР, надавши приміщення комунальної власності за адресою вул. Чупринки, 61.

Діяльність виробництва спрямована на усіх людей, а особливо – іноземців, які через вироби ательє Lady Di atelier матимуть змогу познайомитися з якісними українськими товарами.

Кінцева мета проекту – надати велику кількість робочих місць та постійне навчання для людей з інвалідністю (станом на зараз у команді є 12 людей), висвітлення проблем інклюзії, привернення уваги суспільства до створення умов для залучення таких людей до більш активного та повноцінного життя, а також гідне представлення українських виробів на світовому ринку.

«Можливості – обмежені, здібності – безмежні».

Ролик зняли за кошти Програми сприяння розвитку підприємництва на 2020-2022 роки та за сприяння Центру підтримки підприємництва Львівської міської ради.

Партнерська публікація


Читайте також:
+
Щодня наша команда працює над тим, щоб інформувати Вас про найважливіше в місті та області. За роки своєї праці ми довели, що «Твоє місто» - це медіа, якому справді можна довіряти. Долучіться до Спільноти Прихильників «Твого міста» та збережіть незалежне медіа для громади. Кожен внесок має значення!