На Двірцевій у Львові закрили автостанцію

4347 0
Її перенесли за двома локаціями.
Фото: Вікторія Ейсмунт

Фото: Вікторія Ейсмунт

На площі Двірцевії у Львові закрили автостанцію та перенесли її за двома локаціями. Ремонт на цій частині площі Розпочали ще з п’ятниці, 22 березня.

Читайте також: Фонтан, бруківка та підземний паркінг: як може змінитися площі Двірцева. Оновлена візуалізація

Від сьогодні, 25 березня, всі міжнародні рейси відправляються з парковки біля вокзалу, поруч із зупинкою громадського транспорту. Також звідси тепер курсують автобуси до Трускавця та Моршина. Автостанція облаштує касу на парковці біля Залізничного вокзалу та на Приміському вокзалі. Усі інші рейси перенесли на Приміський вокзал.Трамваї та міські автобуси їздять без змін.

Завтра, 26 березня, для проїзду закриють праву частину вулиці Чернівецької, а на лівій організують реверсний рух. Схема проїзду біля вокзалу виглядатиме наступним чином:

Читайте також: Цілуй і їдь. Як рухатиметься транспорт на площі Двірцевій

Нагадаємо, що площу Двірцеву почали реконструювати 1 березня. З того часу на площі замінюють колектор та вже розірбали старий фонтан. Додамо, що проект реконструкції площі оприлюднили торік у квітні. ЛКП «Львівавтодор», яке є замовником реконструкції площі, підписало угоду з переможцем тендеру ТзОВ «Онур Конструкціон» на 165,5 млн гривень ще 18 жовтня. За проектом, на площі розділять потоки громадського та приватного транспорту, облаштують велодоріжки, озеленення, перенесуть зупинки громадського транспорту ближче до залізничного вокзалу та збудують підземний паркінг. Реалізація проекту триватиме приблизно два роки.

Нагадаємо, що Tvoemisto.tv оголосило у Львові Рік комфортного пересування. Наша редакція закликає ділитись своїм ментальним простором та долучитись до покращення міської мобільності Львова. Свої ідеї та пропозиції можна надсилати за адресою: Tvoemisto.tv@gmail.com, у темі листа зазначити «Рік комфортного пересування у Львові». Важливі думки ми опублікуємо на сайті та озвучимо під час експертних дискусій. 


Читайте також:
+
Щодня наша команда працює над тим, щоб інформувати Вас про найважливіше в місті та області. За роки своєї праці ми довели, що «Твоє місто» - це медіа, якому справді можна довіряти. Долучіться до Спільноти Прихильників «Твого міста» та збережіть незалежне медіа для громади. Кожен внесок має значення!