На Львівщині вже 292 хворих на коронавірус медиків

9636 0
Сесія Львівської міськради збереться на позачергове засідання у четвер.
Фото: Укрінформ

Фото: Укрінформ

Станом на ранок 26 травня у Львові та у Львівській області на коронавірусну інфекцію захворіли 292 медиків. Про це повідомили у пресслужбі ЛОДА.

Нагадаємо, станом на 22 травня на Львівщині було 245 хворих медиків, багато з яких – із лікарень, що не визначені для прийому хворих на Covid-19.

Найбільше хворих – у Львівській лікарні швидкої медичної допомоги, а також у Львівській обласній клінічній лікарні.

Читайте також: «Не маємо права захворіти», – медик швидкої допомоги розповіла про виїзди на Covid-19

У міськраді Львова повідомили, що у четвер, 28 травня, відбудеться позачергове засідання сесії ЛМР, на якому, зокрема, розглянуть питання про поширення коронавірусу серед львівських медиків.

Також на сесії говоритимуть про закупівлю в лізинг обладнання для боротьби з коронавірусом та затверджуватимуть програму «Львів завтра».

Водночас в Офісі президента учора, 25 травня, заявили, що для медиків у медзакладах першої хвилі, які приймають хворих на коронавірус, мають закупити захисні костюми з розрахунком на три місяці.


Читайте також:
+
Щодня наша команда працює над тим, щоб інформувати Вас про найважливіше в місті та області. За роки своєї праці ми довели, що «Твоє місто» - це медіа, якому справді можна довіряти. Долучіться до Спільноти Прихильників «Твого міста» та збережіть незалежне медіа для громади. Кожен внесок має значення!