На маршрут №45 запускають великі автобуси

3431 0
Нині там курсують орендовані автобуси середньої місткості.
Фото: zaxid.net

Фото: zaxid.net

На вихідні комунальне «АТП-1» планує запустити на маршрут №45 автобуси великого класу. Про це у коментарі Tvoemisto.tv повідомила речниця АТП Ірина Рєвунова.

Читайте також: Комунальне АТП запустить великі автобуси ще на декілька маршрутів. Перелік

Автобус №45 курсує від ТРЦ Victoria Gardens до Галицької площі. Його обслуговує комунальне «АТП-1». За словами Ірини Рєвунової, на 28-й маршрут до Рудного поки що не можуть запустити великі автобуси через погодження з мешканцями та ЛОДА, натомість ці автобуси найближчим часом поїдуть на маршруті №45.

«Оскільки у нас є великі автобуси і водії на них, ми запускаємо автобус №45. Орієнтуємося на ці вихідні, поки що погоджуємо графік. Нині там працюють орендовані "Богдани" та "Еталони"», – додала вона.

Поки що  схему руху не змінюватимуть, утім наразі може бути проблема з проїздом на вулиці Коперника через хаотичне паркування.

Читайте також: Львівські перевізники оплатили перші штрафи за невипуск автобусів

Додамо, що раніше великі автобуси запустили до ВинниківРясного, а з 10 грудня – до Брюховичів

Вікторія Ейсмунт


 


Читайте також:
+
Щодня наша команда працює над тим, щоб інформувати Вас про найважливіше в місті та області. За роки своєї праці ми довели, що «Твоє місто» - це медіа, якому справді можна довіряти. Долучіться до Спільноти Прихильників «Твого міста» та збережіть незалежне медіа для громади. Кожен внесок має значення!