До Брюховичів запустять великі автобуси

2496 1
Тестовий автобус запустять із 10 грудня.
Фото: Христина Процак / Facebook

Фото: Христина Процак / Facebook

Комунальне «АТП-1» запустить до Брюховичів автобуси великого класу, які курсуватимуть на маршруті №8. Про це повідомляє прес-служба ЛМР.

Читайте також: Хто і чому побив водія автобуса в Брюховичах

Маршрут із великими автобусами планують запустити на місяць у тестовому режимі. За цей час у «АТП-1» має вивчити пасажиропотік, аби збільшити кількість автобусів на маршруті.

«Сьогодні відбулась чергова нарада з селищним головою паном Доманським, керівником управління транспорту Олегом Партикою та керівником "АТП-1" Орестом Хамулою. Із 10 грудня плануємо запускати перші великі автобуси на Брюховичі для того, аби покращити комфорт і якість перевезень для людей, які там живуть», — сказав заступник директора департаменту житлового господарства та інфраструктури ЛМР Андрій Білий.

Наразі маршрут погоджують у поліції, після чого його оприлюднять для мешканців. На маршруті щоденно курсуватиме два автобуси.

Читайте також: М – маршрутка, Р – рагуль. Абетка львівського транспорту

Нагадаємо, 26 вересня у Львові зареєстрували петицію про запуск великих автобусів до Брюховичів. 12 жовтня вона зібрала достатню кількість голосів і завтра, 29 листопада, її мали розглядати на засіданні сесії міської ради.

 


Читайте також:
28 Листопада, 2018 14:26
666 ... час рятувати отих ненз-перевізників , що мають суцільні збитки на "своїх" маршрутах за свою працю ... та й водіїв , що працюють на тих перевізників , теж треба пожаліти ...
+
Щодня наша команда працює над тим, щоб інформувати Вас про найважливіше в місті та області. За роки своєї праці ми довели, що «Твоє місто» - це медіа, якому справді можна довіряти. Долучіться до Спільноти Прихильників «Твого міста» та збережіть незалежне медіа для громади. Кожен внесок має значення!