На початку проспекту Чорновола запрацювали виділені смуги для громадського транспорту

3836 4
Виділені смуги на проспекті Чорновола відтепер працюють від початку проспекту до перехрестя з вулицею Липинського.
Ілюстративне фото

Ілюстративне фото

На початку проспекту Чорновола облаштували виділені смуги для громадського транспорту. Ідеться про відтинок від вулиці Городоцької до вулиці Під Дубом. 

Читайте також: У Львові облаштують виділені смуги для громадського транспорту. Перелік

Тут уже встановили відповідні знаки та нанесли розмітку. Виділеними для автобусів і тролейбусів стали крайні праві смуги проспекту в обох напрямках. Крім цього, на початку проспекту пропонували масштабно змінити організацію дорожнього руху, втім цю схему досі погоджують у поліції.

Торік на іншій частині проспекту облаштували дві виділені смуги від вулиці Під Дубом до кільця на Липинського – Чорновола та у зворотному напрямку. Виділені смуги також можуть з’явитися й на ділянці від кільця до вулиці Варшавської.

Читайте також: В Україні унормують проектування виділених смуг для громадського транспорту

Нагадаємо, частину проспекту Чорновола у Львові ремонтували за новою технологією, яка продовжує термін експлуатації асфальтобетону ще на три роки. 

Новина підготовлена в межах спецпроекту «Рік комфортного пересування». Партнер проекту — компанія EasyPay — найбільший небанківський оператор платіжних та фінансових сервісів в Україні. Свої ідеї та пропозиції для вдосконалення міської мобільності можете надсилати за адресою: Tvoemisto.tv@gmail.com, у темі листа зазначивши «Рік комфортного пересування у Львові». Важливі думки ми опублікуємо на сайті та озвучимо під час експертних дискусій.


Читайте також:
4 Вересня, 2019 15:41
Іван Ігор, саме так. У всіх цивілізованих країнах громадський транспорт в приоритеті, а не "власне авто".
4 Вересня, 2019 11:52
Жека Робили покращення для громадського транспорту, а "в прольоті" опинилися знову лише його пасажири. Таке можливо тільки у Львові...
4 Вересня, 2019 11:00
Віталій Ігоре, для автовласників є одна смуга і для користувачів ГТ одна смуга, все чесно.
3 Вересня, 2019 22:03
Ігор А як же люди,що пересуваються власним авто? Тепер вони другого сорту!
+
Щодня наша команда працює над тим, щоб інформувати Вас про найважливіше в місті та області. За роки своєї праці ми довели, що «Твоє місто» - це медіа, якому справді можна довіряти. Долучіться до Спільноти Прихильників «Твого міста» та збережіть незалежне медіа для громади. Кожен внесок має значення!