На з'їзді молоді «Вітер На-Дії» у Львові буде понад 60 творчих майстерень

2416 0
12 липня у Львові під час Всеукраїнського з’їзду молоді «Вітер На-Дії» відбудеться понад 60 мистецьких та спортивних майстер-класів. Зокрема, для учасників «Вітру На-Дії» проведуть майстерні зі стрінг-арту, карлінгу, мармурування, миловаріння, декупажу, різьби по дереву, виготовлення виробів із фетру, вовни та соломи. Окрім того, усі охочі зможуть відвідати танцювальні, акторські, художні майстер-класи. Проводитимуть заняття майстри з різних міст України.

Спеціально для учасників створений мотузковий парк на території Горіхового Гаю, який буде частиною молодіжного простору на період проведення з’їзду.

Всеукраїнський з’їзд молоді «Вітер На-Дії» триватиме у Львові з 10 до 13 липня. 10-11 липня всі події З'їзду відбуватимуться на парафіях та в центральній частині міста. Основний день «Вітру На-Дії» – субота, 12 липня, свято Апостолів Петра й Павла. На великому відкритому просторі Українського Католицького Університету та Львівської Духовної Семінарії Святого Духа УГКЦ (вул. Хуторівка, 35а) буде розташоване наметове містечко, поруч із ним – сцена й безліч майстерень. Окрім того, активно працюватиме відкритий університет., гостем котрого буде відомий український журналіст Мустафа Найєм. У неділю, 13 липня, «Вітер На-Дії» завершиться літургією та спільною молитвою за Україну.

Довідка:

Отримати більше інформації та звернутись із питань акредитації преси можна: за тел.: 0964669985, 0634245042 (о. Ростислав Пендюк або сестра Оксана Пелех), через електронну пошту: [email protected], на сайті за посиланням: http://dyvensvit.org/festival/pro-festyval/, або за адресою: м. Львів, вул. Руська, 10.

 

+
Щодня наша команда працює над тим, щоб інформувати Вас про найважливіше в місті та області. За роки своєї праці ми довели, що «Твоє місто» - це медіа, якому справді можна довіряти. Долучіться до Спільноти Прихильників «Твого міста» та збережіть незалежне медіа для громади. Кожен внесок має значення!