Політична реклама

Наступного тижня в Україні офіційно презентують квитки на Євро-2012

1198 0
У понеділок, 23 квітня, відбудеться урочиста церемонія презентації квитків майбутнього Євро-2012. Тікети представлять на головній арені майбутнього чемпіонату – НСК "Олімпійський".

Початок заходу – о 13:00. Участь у презентації дизайну квитків візьмуть віце-прем'єр-міністр – міністр інфраструктури Борис Колесніков, президент ФФУ Григорій Суркіс, директор турніру в Україні Маркіян Лубківський та операційний директор УЄФА Мартін Каллен. Під час церемонії розкажуть найсвіжішу інформацію щодо продажу квитків на матчі Євро-2012 та про шанси стати омріяними власниками європерепусток, - повідомляє TCH.ua.

Нагадаємо, усі квитки на матчі фінальної частини чемпіонату Європи з футболу 2012 року продані. "Вільних місць не буде на жодній арені Євро-2012", - заявляа операційний директор УЄФА Мартін Каллен.

+
Щодня наша команда працює над тим, щоб інформувати Вас про найважливіше в місті та області. За роки своєї праці ми довели, що «Твоє місто» - це медіа, якому справді можна довіряти. Долучіться до Спільноти Прихильників «Твого міста» та збережіть незалежне медіа для громади. Кожен внесок має значення!