Політична реклама

Найочікуваніші подарунки українців на Новий рік-2012 - комп'ютери та смартфони

1279 0
Українці хочуть в подарунок ноутбуки, планшети, телефони і електронні книги Більше третини українців (37%) розраховують отримати в подарунок на Новий рік комп'ютер або ноутбук. 27% українців мріють про планшетні комп'ютери, ще 26% сподіваються знайти "під ялинкою" смартфони і мобільні телефони, йдеться в дослідженні компанії Deloitte.

Цифрові фотоапарати і пристрої для читання електронних книг цікавлять 22% і 19% українців відповідно.

Ще 18% очікують в подарунок 3D-телевізор. Зовнішні жорсткі диски і комплектуючі хоче отримати 17% населення, відеокамери цікавлять 16%, домашні кінотеатри - 12%. Ще 10% українців сподіваються на телевізори та принтери, 9% - на mp3-програвачі та GPS-навігатори.

Утім, попри всі очікування українців, високотехнологічні товари не користуватимуться попитом серед тих, хто купує подарунки, вважають експерти. Насамперед - через високу ціну. Цього року інноваційні продукти ще не потрапили в десятку найбільш популярних подарунків, хоча відсоток тих, хто планує запропонувати таку продукцію як подарунок, в 2011-му подвоївся.

Джерело: ТСН

+
Щодня наша команда працює над тим, щоб інформувати Вас про найважливіше в місті та області. За роки своєї праці ми довели, що «Твоє місто» - це медіа, якому справді можна довіряти. Долучіться до Спільноти Прихильників «Твого міста» та збережіть незалежне медіа для громади. Кожен внесок має значення!