Німеччина відновила контроль на кордонах до 11 липня

3115 0
Рішення пов’язане з проведенням у Гамбурзі саміту G20, призначеного на 7-8 липня. Прикордонники ФРН обіцяють, що обсяг перевірок буде «еластичним» та відповідним до ситуації.
Фото: germanywanderer.com

Фото: germanywanderer.com

Міністерство внутрішніх справ ФРН повідомило, що з 12 червня відновлено контроль на наземних, морських та повітряних кордонах країни, інформує офіційний сайт прикордонної служби Польщі.

«Подорожні, які планують перетинати польсько-німецький кордон упродовж найближчого місяця, повинні пам’ятати, що у Німеччині діють посилені заходи безпеки, включно з контролем на кордонах» – вказано у повідомленні. 

Читайте також: П'ять вимог до власників нових біометричних паспортів. Перелік 

Нагадаємо, минулого року Польща тимчасово відновила прикордонний контроль із сусідніми країнами ЄС з 4 липня по 2 серпня. Таке рішення було ухвалено у зв’язку із проведенням саміту НАТО у Варшаві та Всесвітніх днів молоді.

Як повідомлялося, з 11 червня між Україною та ЄС діє безвізовий режим. За перші дні дії нового порядку перетину, кордони ЄС без віз перетнули понад три тисячі громадян України.


Читайте також:
+
Щодня наша команда працює над тим, щоб інформувати Вас про найважливіше в місті та області. За роки своєї праці ми довели, що «Твоє місто» - це медіа, якому справді можна довіряти. Долучіться до Спільноти Прихильників «Твого міста» та збережіть незалежне медіа для громади. Кожен внесок має значення!