Патрульні Львова отримали медичні аптечки за стандартами НАТО. Фото

2079 0
Львівським патрульним передали аптечки для надання першої домедичної допомоги.
фото: Патрульна поліція Львова

фото: Патрульна поліція Львова

До Управління патрульної поліції міста Львова завітали представники громадського формування «Самооборона Львівщини», які надали 26 аптечок для екіпажів, які обслуговують дороги державного значення, інформує прес-служба Поліції Львова.

До складу аптечок входять: кровоспинний порошок, кровоспинний джгут «турнікет», рукавички стерильні для первинного огляду, повітровід, стерильні вата та бинти, лейкопластир, ножиці для розрізання одягу, перекис водню та зеленка. 

«Дуже вважливим елементом у цих комплектах є турнікети, адже на віддалених ділянках автошляхів, коли при дорожньо-транспортних пригодах медиків доводиться чекати і 20 хвилин, а зволікати не можна - кров необхідно зупинити негайно, адже лік йде на хвилин», – зазначив начальник Управління патрульної поліції у місті Львові Антон Пузиревський.

Читайте також: У Львові відремонтують площу біля Головного залізничного вокзалу

«Ми вирішили долучитися до наповнення екіпажів медичними аптечками, щоб люди могли отримати кваліфіковану допомогу в разі виникнення екстремальних ситуацій. Свідком таких подій мені доводилося ставати і я розумію наскільки вважливою є швидка фахова домедична допомога», –  додав координатор «Центру медичного забезпечення військових в зоні АТО» Ярослав Коминський.

Інструктор з медичної тактики міжнародного класу,медиком 81-десатно-штурмової бригади Людмила Павлюк зазначила, що усі комплекти сформовані за стандартами НАТО і дають змогу за лічені хвилини до приїзду медиків допомогти травмованому.

Читайте також: Я – на головній! Чому Львів у п’ятірці міст за кількістю аварій в Україні

Нагадаємо, патрульна поліція міста Львова обслуговує дороги державного значення в 6-х напрямках загальною протяжністю понад 700 кілометрів, а саме: Львів-Шегині, Львів-Краковець, Львів-Рава-Руська, Львів-Червоноград, Львів-Броди та Львів-Стрий-Нижні Ворота.


Читайте також:
+
Щодня наша команда працює над тим, щоб інформувати Вас про найважливіше в місті та області. За роки своєї праці ми довели, що «Твоє місто» - це медіа, якому справді можна довіряти. Долучіться до Спільноти Прихильників «Твого міста» та збережіть незалежне медіа для громади. Кожен внесок має значення!