Політична реклама

Першокласники повинні отримати всі щеплення, - МОЗ

1212 0
Шестирічні діти мають отримати щеплення для профілактики дифтерії, правця, кору, паротиту, краснухи, поліомієліту. Вакцину для цих щеплень закупили в достатній кількості. Про це зазначили у прес-службі Міністерства охорони здоров'я України.

Крім того, для дітей у віці 7 років проводиться туберкулінодіагностика, і тим, у кого результат негативний, проводять ревакцинацію для профілактики туберкульозу вакциною БЦЖ.

Як повідомляють у прес-службі, Мінздоров’я  у 2012 році закупило для проведення зазначених щеплень усі необхідні вакцини.

"На сьогодні в регіонах України достатня кількість вакцини для профілактики поліомієліту (вакцина ОПВ, виробництва Росії), вакцини для профілактики кору, паротиту, краснухи (вакцина КПК, виробництва Бельгії). Упродовж серпня надійде вакцина для профілактики дифтерії та правця", - зазначено в повідомленні.

Джерело: Zaxid.net

+
Щодня наша команда працює над тим, щоб інформувати Вас про найважливіше в місті та області. За роки своєї праці ми довели, що «Твоє місто» - це медіа, якому справді можна довіряти. Долучіться до Спільноти Прихильників «Твого міста» та збережіть незалежне медіа для громади. Кожен внесок має значення!