Ще двоє людей із підтвердженим коронавірусом померли на Львівщині

3568 0
Пацієнти лікувалися у інфекційній лікарні та Центрі легеневого здоров’я.
Фото: freepik.com

Фото: freepik.com

На Львівщині одразу двоє людей за день померли з діагнозом Covid-19. Про це повідомили у ЛОДА.

У Центрі легеневого здоров’я помер 64-річний чоловік. До лікарні потрапив 5 травня, коронавірус у нього виявили 9 травня. Він мав двобічну вірусно-бактеріальну пневмонію, цироз печінки аліментарного генезу. На ШВЛ не перебував.

Ще одну смерть зафіксували у Львівській обласній інфекційній лікарні. Жінка 1939 року народження, перебувала на лікуванні з 5 травня, а коронавірус підтвердили сьогодні, 15 травня. Супутні хвороби – хронічна серцева недостатність, хвороба Паркінсона.

Як уточнила Тvoemisto.tv головна епідеміологиня області Наталія Тімко, хворих серед родичів померлих немає. «Контактні особи обстежуються. Наразі не виявлено серед родини хворих», – сказала вона.

Смерть у цих випадках спричинили ускладнення через супутні захворювання.

«Жінка зі Стрийського району 1939 року народження мала двобічну пневмонію, хронічну серцево-судинну недостатність, хворобу Паркінсона і, на жаль, її не вдалося врятувати. Також не змогли врятувати чоловіка 1955-го року народження, мешканця Жовківського району, у Центрі легеневого здоров’я. Окрім коронавірусної хвороби він мав фонове захворювання – цироз печінки. Напередодні ще померла у 8-мій лікарні 48-річна жінка. У неї була надлишкова вага і гіпертонічна хвороба. Перебувала у лікарні тривалий час. В останні дні стан став значно важчим і врятувати не вдалося», – розповіла Наталія Тімко.

Загалом на Львівщині з підтвердженим коронавірусом померли 26 людей. В області хворобу виявили у 942 людей, видужали 180 осіб.


Читайте також:
+
Щодня наша команда працює над тим, щоб інформувати Вас про найважливіше в місті та області. За роки своєї праці ми довели, що «Твоє місто» - це медіа, якому справді можна довіряти. Долучіться до Спільноти Прихильників «Твого міста» та збережіть незалежне медіа для громади. Кожен внесок має значення!