За добу на Львівщині Covid-19 лабораторно підтвердили у 38 людей

2719 0
З усіх захворілих одужали уже 180 людей.
Фото: Наталія Тімко/Фейсбук

Фото: Наталія Тімко/Фейсбук

За минулу добу на Львівщині лабораторно – методом ПЛР-діагностики – підтвердили інфікування коронавірусом ще 38-ми пацієнтів. Загалом кількість захворілих станом на ранок 15 травня становить 942 людини. Про це повідомляє пресслужба ЛОДА.

Читайте також: У ВООЗ вважають, що коронавірус може стати постійною хворобою людств

Усього, за даними ЛОДА, проведено 345 ПЛР-тестів за минулу добу.

Із усіх захворілих 180 людей одужали, 23 – померли. Ще 314 перебувають на лікуванні у стаціонарах області: 164 пацієнти – у Львівській обласній інфекційній лікарні, 52 – у Центрі легеневого здоров’я, 49 – у 8-й міській клінічній лікарні Львова, 48 – у обласному госпіталі ветеранів війни та репресованих у Винниках. Ще одна хвора людина перебуває у пологовому стаціонарі 1-го міського клінічного пологового будинку у Львові. 23-є пацієнтів перебувають у відділенні реанімації, троє – на ШВЛ.

За попередню добу госпіталізовано з підозрою на коронавірус 31 людину, скеровано на самоізоляцію – 204.

Читайте також: Перукарям могли дозволити стригти людей на вулиці. Галина Слічна про нові правила і перевірки у Львові

Нагадаємо, у Львові ще послабили карантин і дозволили відкритись магазинам з одягом і взуттям, а також візовим центрам. Утім, кажуть у міськраді Львова, якщо протягом трьох днів частка позитивних ПЛР-тестів на Covid-19 становитиме більше 23% від проведених, то карантин у Львові знову посилять.


Читайте також:
+
Щодня наша команда працює над тим, щоб інформувати Вас про найважливіше в місті та області. За роки своєї праці ми довели, що «Твоє місто» - це медіа, якому справді можна довіряти. Долучіться до Спільноти Прихильників «Твого міста» та збережіть незалежне медіа для громади. Кожен внесок має значення!