Політична реклама

Школи і садки Львова отримали 1,6 млн грн благодійної допомоги

1067 1
У першому кварталі 2014 року львівські школи і дитсадки отримали понад 1,6 млн грн благодійної допомоги. З них сума коштів, отриманих у вигляді благодійних внесків – 265,4 тис. грн, а вартість матеріальних цінностей, отриманих у вигляді грантів та дарунків – 1,35 млн грн.
Фото: investblog.net.ua

Фото: investblog.net.ua

Таку інформацію оприлюднило управління освіти Львівської міської ради.

За результатами 2013 року батьки учнів та благодійники подертвували для шкіл і ДНЗ понад 1,5 млн грн та подарували речей та обладнання на понал 7,5 млн грн. Зокрема, дарували проекційні екрани, ноутбуки, проектори, фотоапарати, вхідні двері, парти, музичні центри, ліжка, кухонну техніку, сантехніку тощо.

Як розповіла tvoemisto.tv начальник управління освіти Львівської міської ради Галична Слічна, це вперше у місті підрахували та оприлюднили звіти про благодійну допомогу у розрізі кожної школи у кожному районі міста.

« У липні ми оприлюднимо інформацію про ІІ квартал 2014 року. Взагалі, батьки охоче жертвують кошти на покращення технічного стану шкіл, комп’ютеризацію, якщо цей процес прозорий і якщо їм звітують про використані кошти. Очевидно, якщо навчальний заклад діє непрозоро, активність батьків значно менша», – сказала Галина Слічна.

6 Червня, 2014 10:20
Галина Батьки просто пищать від радості кожного разу, коли їм кажуть здавати гроші:). П. Галино, не говоріть бздури, батьків ставлять в таке становище, що в них не залишається іншого виходу - "жизнь или кошелек". А про звіти особливо потішило... Ви хоча б на одному з тих звітів особисто присутніми були? (риторичне)
+
Щодня наша команда працює над тим, щоб інформувати Вас про найважливіше в місті та області. За роки своєї праці ми довели, що «Твоє місто» - це медіа, якому справді можна довіряти. Долучіться до Спільноти Прихильників «Твого міста» та збережіть незалежне медіа для громади. Кожен внесок має значення!