Студенти ще одного львівського вишу переходять на дистанційне навчання

1907 0
Попередньо про перехід студентів на онлайн-формат навчання повідомили в Львівському національному медичному університеті імені Данила Галицького.
ФОТО: FACEBOOK.COM/EVGENY.KRAWS

ФОТО: FACEBOOK.COM/EVGENY.KRAWS

Аби запобігти поширення коронавірусу, у Львівському державному університеті фізичної культури імені Івана Боберського прийняли рішення перейти на дистанційне навчання. Так, із 1 по 25 лютого 2022 року виш запроваджує онлайн-навчання для студентів усіх спеціальностей та форм навчання.

«Через зростання кількості захворювань, погіршення епідситуації, відповідно до Постанови КМУ від 09.12.2020 року №1236 «Про встановлення карантину та запровадження обмежувальних протиепідемічних заходів з метою запобігання поширенню на території України гострої респіраторної хвороби Covid-19…» (зі змінами і доповненнями) та рекомендацій МОН від 25.01.2022 року №1/1266-22, у Львівському державному університеті фізичної культури імені Івана Боберського, відповідно до наказу №15-р від 25.01.2022 року, запроваджується дистанційне проведення занять», – йдеться в офіційному повідомленні навчального закладу.

Читайте також: Онлайн-навчання та перевірка у транспорті. Від сьогодні у Львові діють нові карантинні обмеження

Попередньо про перехід студентів на онлайн-формат навчання повідомили в Львівському національному медичному університеті імені Данила Галицького. Разом з тим надалі у виші продовжать аналізувати захворюваность на ГРЗ та Covid-19 серед працівників та студентів і впроваджувати відповідні протиепідемічні заходи.

Додамо, що студенти Львівського національного університуту імені Івана Франка та Національного університету «Львівська політехніка» ще перебувають на канікулах до середини лютого.

Нагадаємо, з 24 січня на двотижневе онлайн-навчання перейшли учні 5-11 класів у Львові та області. Крім того, через спалах захворюваності низку садочків закрили, а деякі молодші класи теж вчаться онлайн. Минулого тижня обласна комісія ТЕБ і НС також рекомендувала закладам вищої освіти перейти на дистанційну форму навчання.


Читайте також:
+
Щодня наша команда працює над тим, щоб інформувати Вас про найважливіше в місті та області. За роки своєї праці ми довели, що «Твоє місто» - це медіа, якому справді можна довіряти. Долучіться до Спільноти Прихильників «Твого міста» та збережіть незалежне медіа для громади. Кожен внесок має значення!