Онлайн-навчання та перевірка у транспорті. Від сьогодні у Львові діють нові карантинні обмеження

2963 0
Наразі на дистанційне навчання перейшли учні 5-11 класів.
Фото: Freepik

Фото: Freepik

Від сьогодні, 24 січня у Львові почали діяти нові карантинні правила. Зокрема, учні старших шкіл та позашкілля перейшли на дистанційне навчання, а у громадському транспорті перевірятимуть дотримання карантинних вимог.

Так, від сьогодні упродовж двох тижнів у форматі онлайн витимуться учні 5-11 класів. Також відправляють на дистанційне навчання все позашкілля, тобто гуртки, секції тощо. Також сьогодні міська комісія ТЕБ і НС вирішуватиме, як навчатимуться школярі початкової школи.

Читайте також: 5-11 класи львівських шкіл через спалах коронавірусу вчитимуться онлайн

Крім того, робочі групи знову перевірятимуть дотримання карантинних вимог у громадському транспорті. Також у транспорті проводитимуть дезінфекцію.

ТРЦ можуть працювати лише за наявності вакцинації чи негативного ковід-тесту у працівників та за умови не більше 60% заповненості залів.

Нагадаємо, через спалах коронавірусу на Прикарпатті вводять локдаун. Львівщина упродовж кількох днів є лідером за захворюваністю серед областей. Через збільшення кількості хворих із коронавірусом область наближається до червоної зону карантину.

 


Читайте також:
+
Щодня наша команда працює над тим, щоб інформувати Вас про найважливіше в місті та області. За роки своєї праці ми довели, що «Твоє місто» - це медіа, якому справді можна довіряти. Долучіться до Спільноти Прихильників «Твого міста» та збережіть незалежне медіа для громади. Кожен внесок має значення!