Із вулиці Миколайчука до Академії Мистецтв курсуватиме трамвай №5. Схема

8856 1
На маршруті працюватиме 5 вагонів.
Фото: Андрій Василюк

Фото: Андрій Василюк

Від Академії Мистецтв до вулиці Миколайчука через Підзамче запустять трамвай №5. Про це у коментарі Tvoemisto.tv повідомив речник ЛКП «Львівелектротранс» Іван Бондар.

Читайте також: У Львові пропонують змінити маршрути трамваїв. Нові схеми руху

Трамвай почне курсувати з 7 березня та їхатиме вулицею Миколайчука, Промисловою, Богдана Хмельницького, Гайдамацькою, Замарстинівською, Івана Гонти, Підвальною, Івана Франка до Академії Мистецтв. На маршруті працюватиме 5 вагонів.

Додамо, що раніше трамвайний маршрут №5 з’єднував вулицю Торфяну з вулицею Княгині Ольги. Його скасували наприкінці 2017 року через аварійність колій на Замарстинівській.

Читайте також: Як курсують трамваї та тролейбуси Львова. Розклад усіх маршрутів. Інфографіка

Нагадаємо, із 5 березня ЛКП «Львівелектротранс» запускає експериментальний трамвайний маршрут, що курсуватиме від Залізничного вокзалу до вулиці Вернадського. 

Вікторія Ейсмунт

Нагадаємо, що Tvoemisto.tv оголосило у Львові Рік комфортного пересування. Наша редакція закликає ділитись своїм ментальним простором та долучитись до покращення міської мобільності Львова. Свої ідеї та пропозиції можна надсилати за адресою: Tvoemisto.tv@gmail.com, у темі листа зазначити «Рік комфортного пересування у Львові». Важливі думки ми опублікуємо на сайті та озвучимо під час експертних дискусій. 


Читайте також:
28 Лютого, 2019 19:39
Пасажир Замість забрати трамваї з проїзджої частини міська влада додає ще 5 вагонів, зменшуючи й без того малу пропускну здатність львівських вулиць!
+
Щодня наша команда працює над тим, щоб інформувати Вас про найважливіше в місті та області. За роки своєї праці ми довели, що «Твоє місто» - це медіа, якому справді можна довіряти. Долучіться до Спільноти Прихильників «Твого міста» та збережіть незалежне медіа для громади. Кожен внесок має значення!