Політична реклама

У "Львівській Політехніці" оберуть нового ректора

1252 0
Міністерство освіти і науки України оголосило конкурс на посаду ректора Національного університету «Львівська політехніка». Термін подання заяв – один місяць з моменту публікації оголошення.

Як йдеться у повідомленні прес-служби Міносвіти України, в конкурсі можуть брати участь громадяни України, які вільно володіють українською мовою, мають вчене звання професора, науковий ступінь доктора або кандидата наук і стаж науково-педагогічної діяльності не менше, ніж десять років.

Особи, які хочуть взяти участь у конкурсі, повинні подати заяву, особовий листок з обліку кадрів з фотографією, автобіографію, згоду на збір та обробку персональних даних, копії документів про вищу освіту, наукові ступені і вчені звання, копію паспорта та трудової книжки, список друкованих праць і винаходів, завірених у встановленому порядку.

Документи слід надсилати на адресу: 01135, м. Київ–135, проспект Перемоги, 10, Міністерство освіти і науки України. Телефони для довідок: 481-47-92.

Нагадаємо, що з 2007 року ректором Національного університету «Львівська політехніка» є Юрій Бобало.

+
Щодня наша команда працює над тим, щоб інформувати Вас про найважливіше в місті та області. За роки своєї праці ми довели, що «Твоє місто» - це медіа, якому справді можна довіряти. Долучіться до Спільноти Прихильників «Твого міста» та збережіть незалежне медіа для громади. Кожен внесок має значення!