У львівських трамваях наживо грають музику Баха

6961 0
Сьогодні, 2 березня, Львовом курсує трамвай, де місцеві віртуози наживо виконують музику Йоганна Себастьяна Баха. Пізніше твори композитора (у записі) можна бути почути у багатьох трамваях міста.
фото: Facebook (Олег Войтович)

фото: Facebook (Олег Войтович)

Ольга Бачинська, очільниця відділу маркетингу Львівелектротрансу, розповіла Tvoemisto.tv, що сьогодні композиції Баха в одному із трамваїв музиканти виконуватимуть наживо. Це трамвай із номерним знаком 1104, який курсує за маршрутом № 1. Те ж саме згодом очікує і на трамваї, які їздять за маршрутами №№ 10 та 9.

Читайте також: У Львові відбудуться концерти пам’яті Івасюка

Ольга Бачинська повідомила, що надалі музика Йоганна Себастьяна Баха лунатиме не лише в одному трамваї. Подібно до того, як цієї зими транслювали колядки, твори композитора звучатимуть у багатьох трамваях Львова.

Нагадаємо, Львів долучається до всесвітньої ініціативи «Bach in the Subways». У березні нашим містом курсуватимуть трамваї, у яких лунатимуть твори Йоганна Себастьяна Баха. 21 березня світ об'єднається у святкуванні визначної дати – 330-річчя із дня народження генія музики.  

Юлія Сабадишина


Читайте також:
+
Щодня наша команда працює над тим, щоб інформувати Вас про найважливіше в місті та області. За роки своєї праці ми довели, що «Твоє місто» - це медіа, якому справді можна довіряти. Долучіться до Спільноти Прихильників «Твого міста» та збережіть незалежне медіа для громади. Кожен внесок має значення!