Львовом курсуватиме трамвай із музикою Баха

3368 0
Львів долучається до всесвітньої ініціативи «Bach in the Subways». Від завтра, 2 березня, нашим містом їздитиме трамвай, у якому лунатимуть твори Йоганна Себастьяна Баха.

Під час трансляції творів композитора львів'ян та гостей міста запрошуватимуть відвідати подію світового масштабу – «Бах Маратон».

21 березня Львівська філармонія, Органний зал, Палац Потоцьких прийматимуть «Бах Маратон» – 24 години живого виконання творів славетного композитора. У цей день музика Баха звучатиме також у кав’ярнях, ресторанах, готелях та інших громадських місцях Львова. 

Читайте також: У Львові відбудуться концерти пам’яті Івасюка

«Бах Маратон» у нашому місті стане внеском у всесвітню культурно-соціальну ініціативу – наймасштабнішу подію в історії класичної музики, що відбудеться в день народження Баха і покликана донести безсмертні творіння композитора до якомога більшої кількості слухачів. 

Нагадаємо, 21 березня – день народження легендарного композитора Йоганна Себастьяна Баха. У цей день увесь світ об'єднається у святкуванні визначної дати – 330-річчя із дня народження генія музики. 

Джерело: Zaxid.net


Читайте також:
+
Щодня наша команда працює над тим, щоб інформувати Вас про найважливіше в місті та області. За роки своєї праці ми довели, що «Твоє місто» - це медіа, якому справді можна довіряти. Долучіться до Спільноти Прихильників «Твого міста» та збережіть незалежне медіа для громади. Кожен внесок має значення!