Політична реклама

У Львові бракує контролерів – охочих запрошують на роботу

905 1
“Львівелектротрансу" бракує контролерів для роботи в міському електротранспорті . Про це повідомив директор підприємства Остап Козак і закликав усіх охочих на роботу. За його словами, підприємство готове взяти ще 20 осіб.

Про це він розповів вчора, 7 травня, під час громадських слухань щодо зміни тарифів на проїзд у міському електротранспорті, повідомляє Galnet.

За його словами, зараз у відділі контролю ЛМКП працює 50 осіб, підприємство готове взяти на роботу ще 20.

Остап Козак додав, що проблеми з квитками, коли люди передають їх одне одному, аби не платити за проїзд, є спільними для мешканців міста та “Львівелектротрансу”.

За його словами, для вирішення питання, що завдає збитків комунальному підприємству, “Львівелектротранс” організував конкурс: хто принесе певну кількість використаних за місяць квитків, може отримати подарунок, наприклад, проїзну картку.

Нагадаємо, 7 травня у Львівській міській раді пройшли громадські слухання з питання підняття тарифів на проїзд у трамваях та тролейбусах. Наступним кроком має бути розгляд і затвердження нового тарифу виконавчим комітетом. Відтак, загальний квиток коштуватиме 2 грн, а пільговий – 1 грн вже з червня.

8 Травня, 2014 10:33
666 ... маємо купу безробітних біженців-татар ... то най беруться львівських "зайчиків" скубати-штрафувати ...
+
Щодня наша команда працює над тим, щоб інформувати Вас про найважливіше в місті та області. За роки своєї праці ми довели, що «Твоє місто» - це медіа, якому справді можна довіряти. Долучіться до Спільноти Прихильників «Твого міста» та збережіть незалежне медіа для громади. Кожен внесок має значення!