Політична реклама

У Львові діятиме безкоштовна виставка екзотичних тварин

1158 0
11 травня у Львові відкривається друга загальноміська виставка тераріумних тварин, організаторами якої є Львівський міський дитячий еколого-натуралістичний центр та Львівський клуб акваріумістів, повідомила прес-служба Львівської міської ради.
Фото forum.lvivport.com

Фото forum.lvivport.com

Виставка проходитиме в приміщенні міського дитячого еколого-натуралістичного центру (вул. Кубанська, 12). Відкриття виставки відбудеться 11 травня о 12:00 год. Виставка триватиме до 3 червня, щодня з 12:00 до 18:00 год. Вхід вільний. Експонати на виставку представлятимуть міський дитячий еколого-натуралістичний центр та приватні колекціонери екзотичних тварин міста Львова. Як розповідають організатори, на виставці буде представлено до 60 видів тераріумних тварин таких груп, як: змії, ящірки, черепахи, земноводні, павуки, комахи, мурахи, тварини місцевої фауни. Окремою експозицією буде виставлено колекцію екзотичних метеликів.
+
Щодня наша команда працює над тим, щоб інформувати Вас про найважливіше в місті та області. За роки своєї праці ми довели, що «Твоє місто» - це медіа, якому справді можна довіряти. Долучіться до Спільноти Прихильників «Твого міста» та збережіть незалежне медіа для громади. Кожен внесок має значення!