Політична реклама

У Львові розпочався Весняний будівельний форум

1153 0
Сьогодні, 20 березня, у львівському палаці спорту "Україна" розпочався Весняний будівельний форум, що поєднуватиме в собі дві окремі виставки: XXV Міжнародну виставку "БудЕКСПО - 2012" та VII Спеціалізовану виставку "Вікна. Двері. Дах - 2012".

«Цьогорічний форум налічує 150 учасників майже зі всіх регіонів України, а також Іспанії, Італії, Франції, Німеччини, Польщі та Білорусі. Є багато як і нових, так і старих учасників.... Цьогоріч великий акцент поставлено на оздоблювальних матеріалах, доступних для споживачів", - повідомила директор з виставкової діяльності приватного акціонерного товариства «Гал-ЕКСПО» Наталія Лозицька.

«Достатньо великий акцент зроблено на побудову будівель, а саме з бетону та з каменя та їх захисту. Також багато компаній які працюють з інструментарієм», - додала Наталія Лозицька.

Цікавинкою форуму, як розповіла медіа-порталу "Твоє місто" директор з виставкової діяльності акціонерного товариства "Гал-ЕКСПО" Наталія Худак, є так звані майстер-класи, на яких учасники виставки навчатимуть відвідувачів, як користуватись тим чи іншим інструментом чи обладнанням.

Окрім того на форумі представлені унікальні види дверей на вікон, опалювальні системи та прилади, матеріали для будівництва та оздоблювальні матеріали.

Виставка діятиме впродовж чотирьох днів (до п`ятниці включно) у Палаці спорту "Україна" (м. Львів, вул. Мельника, 18).

+
Щодня наша команда працює над тим, щоб інформувати Вас про найважливіше в місті та області. За роки своєї праці ми довели, що «Твоє місто» - це медіа, якому справді можна довіряти. Долучіться до Спільноти Прихильників «Твого міста» та збережіть незалежне медіа для громади. Кожен внесок має значення!