У Львові та області відновлюють навчання школярі 1-11 класів

3938 0
Діти, які приїхали з інших регіонів і живуть у приміщеннях шкіл, також зможуть долучитися до онлайн-навчання.
Фото: pedrada.com.ua

Фото: pedrada.com.ua

Від сьогодні, 14 березня, у Львові відновлюють навчання для школярів 1-11 класів в онлайн-форматі. Для дітей, які приїхали з інших регіонів і сьогодні живуть у приміщеннях наших шкіл, навчання організують у приміщенні тієї ж школи, також онлайн. Про це повідомив міський голова Львова Андрій Садовий.

«Якщо йдеться про дітей, які разом із рідними живуть у домівках львів’ян, приватних прихистках чи хостелах, то батьки повинні зареєструватись у найближчій школі, і їхні діти також будуть мати можливість приєднатись до навчання. Якщо немає відповідної техніки для участі в заняттях, школи старатимуться надати таку можливість», – каже Андрій Садовий.

Читайте також: Із понеділка школи на Львівщині повертаються до навчання

Що стосується садочків, то з наступного тижня їх роботу також частково відновлюватимуть.

«Будівлі та приміщення деяких садочків наразі також використовуються для того, щоб приймати тимчасово переміщених осіб. Однак ми спробуємо наступного тижня перепланувати роботу таким чином, щоб хоча б частково відновлювати роботу і створювати резервні садочки, тому що місто має працювати», – каже міський голова.

Наразі з наступного тижня ще не відновлюватиме навчання Національний університет «Львівська політехніка», а ось Національний університет ім. Івана Франка з понеділка починає навчання онлайн.

Читайте також: Як дітям-переселенцям на Львівщині долучитися до навчання у школах

Також із 14 березня повертаються з канікул і відновлюють навчання також школи Львівщини. Навчальний процес у школах буде індивідуальний, у залежності від закладу освіти та ситуації у ньому. Будуть різні форми навчання – від очної, змішаної і до дистанційної.

 

 


Читайте також:
+
Щодня наша команда працює над тим, щоб інформувати Вас про найважливіше в місті та області. За роки своєї праці ми довели, що «Твоє місто» - це медіа, якому справді можна довіряти. Долучіться до Спільноти Прихильників «Твого міста» та збережіть незалежне медіа для громади. Кожен внесок має значення!