У торгових центрах Львова вибухівки не знайшли

972 0
У торгово-розважальному центрі «Кінг Крос» на вулиці Стрийській, 30 та в торговому центрі «Роксолана» на площі Соборній, 14 учора ввечері, 27 грудня, шукали вибухівку.
Фото: прес-служба Поліції Львова

Фото: прес-служба Поліції Львова

Як повідомила у коментарі Tvoemisto.tv  речниця ГУ Нацполіції Львівщини Світлана Добровольська, експерти-вибухотехніки, кінологи, слідчо-оперативні групи та працівники інших підрозділів поліції Львівщини обстежили приміщення двох центрів, проте вибухівки не виявили.

Нагадаємо, анонімне повідомлення про замінування торгових центрів «Роксолана» та «Кінг Кросс» вкотре надійшло на електронну адресу Головного управління Національної поліції у Львівській області.

Свої листи «мінери» надсилали до поліції і 26-го та 23-го грудня. Під час обстеження будівель нічого не знайшли. 

Як зазначає адміністрація ТЦ «Роксолана» у зверненні до правоохоронців, невідомий надіслав лист на їх електронну скриньку із вимогою заплатити йому 200 BTC (bitcoin), що становить майже 180 000 $, інакше він буде повідомляти до поліції про замінування щодня до завершення новорічних свят.


Читайте також:
+
Щодня наша команда працює над тим, щоб інформувати Вас про найважливіше в місті та області. За роки своєї праці ми довели, що «Твоє місто» - це медіа, якому справді можна довіряти. Долучіться до Спільноти Прихильників «Твого міста» та збережіть незалежне медіа для громади. Кожен внесок має значення!