Політична реклама

У центрі Львова пластуни проведуть сімейний квест

909 0
У суботу, 7 червня, у Львові відбудеться сімейний квест "Перевертом на руках", який організовує скаутська організація "Пласт".

Розпочнеться він о 12:00 на площі перед Львівською ОДА, біля пам'ятника В'ячеславові Чорноволу. Про це повідомляє Пластовий портал.

Склад команди від 2 до 7 осіб. Єдина умова – присутність у складі команди дитини, адже квест приурочений до Дня захисту дітей. "Команда може складатися з будь-яких членів сім’ї: мама, тато, бабуся, дідусь, кум/брат/сват", – пояснюють організатори.

Для участі потрібно мати з собою 1 фотоапарат (з USB шнуром) на команду і попередній внесок – 15 гривень з кожної дорослої людини (для дітей – безкоштовно).

Квест триватиме з 12:00 до 18:00. На переможців чекають смачні подарунки.

Довідка:

Для участі у квесті необхідно пройти реєстрацію та сплатити внесок за таким рахунком 5168 7420 6550 0773 у відділенні Приватбанку, але обов'язково збережіть чек про оплату.

+
Щодня наша команда працює над тим, щоб інформувати Вас про найважливіше в місті та області. За роки своєї праці ми довели, що «Твоє місто» - це медіа, якому справді можна довіряти. Долучіться до Спільноти Прихильників «Твого міста» та збережіть незалежне медіа для громади. Кожен внесок має значення!