Уряд дозволив скасувати залізничне і автобусне сполучення між областями

5303 0
Обмеження починають діяти з 18 березня.
Фото: Гал-інфо

Фото: Гал-інфо

Кабмін погодив скасування залізничного, авіа- та автобусного сполучення між містами та областями України, а також закриття метро через поширення коронавірусу. Про це повідомили в міністерстві інфраструктури.

Читайте також: Як у Львові дезінфікують автобуси через коронавірус. Відео

Ці обмеження почнуть діяти з 12:00 18 березня, тобто, від завтра. Міські перевезення можуть виконувати у режимі до 10 осіб у маршрутках, тролейбусах, автобусах, вагонах трамвая. Авто зможуть рухатися без обмежень.

Днем раніше ці пропозиції зініціював президент Володимир Зеленський, який і скликав позачергове засідання уряду. Як розповів у коментарі Tvoemisto.tv керівник міського управління транспорту Львова Орест Олеськів, львів’янам радять утриматись від поїздок у громадському транспорті й більше пересуватися пішки. Також у транспорті запустили загальні аудіоролики про 5 кроків запобігання короновірусу. В трамваях радять не використовувати готівку.

Щодо доручення президента, він сказав, що контролювати кількість пасажирів у громадському транспорті буде складно.

Читайте також: У Львові з дезінфекторами миють вулиці та тротуари. Фото

Нагадаємо, сьогодні у Львові вирішили закрити всі заклади харчування, ТРЦ, салони краси, крім продуктових, аптек та АЗС. Із 17 березня в Україні припиняють всі міжнародні пасажирські перевезення.

Додамо, що в Україні зафіксували вже 7 випадків зараження коронавірусу.

Вікторія Ейсмунт

 


Читайте також:
+
Щодня наша команда працює над тим, щоб інформувати Вас про найважливіше в місті та області. За роки своєї праці ми довели, що «Твоє місто» - це медіа, якому справді можна довіряти. Долучіться до Спільноти Прихильників «Твого міста» та збережіть незалежне медіа для громади. Кожен внесок має значення!