Політична реклама

Вчора у Львові відкрили міську ялинку

1258 0
Вчора урочисто відкрили міську красуню. 17-метрове дерево прикрасили цьогоріч дерев’яними яворівськими іграшками та гарними ялинковими прикрасами, які надав склодзеркальний завод.

Вчора  урочисто відкрили міську красуню. 17-метрове дерево прикрасили цьогоріч дерев’яними яворівськими іграшками  та гарними ялинковими прикрасами, які надав склодзеркальний завод,- пише "Львівський портал".

На площі біля Національного академічного театру опери та балету ім. С. Крушельницької урочисто міський голова Львова Андрій Садовий разом із дітьми з сиротинців «запалили» головну ялинку. Львів’яни та гості міста мали можливість спостерігати за цікавим святковим шоу із виступами хорової капели «Дударик» та проекту «Сніжність». Особливістю цьогорічного відкриття ялинки стала трансляція відеоролику «Основні події Львова 2012 року».

Нагадаємо, народні  майстри Остап Сойка та Оксана Когут виготовили для львівської ялинки 200 автентичних прикрас. ЛКП «Львівсвітло» облаштувало ялинку ілюмінацією.

+
Щодня наша команда працює над тим, щоб інформувати Вас про найважливіше в місті та області. За роки своєї праці ми довели, що «Твоє місто» - це медіа, якому справді можна довіряти. Долучіться до Спільноти Прихильників «Твого міста» та збережіть незалежне медіа для громади. Кожен внесок має значення!