Від сьогодні зі Львова стартували рейси до Ужгорода. Фото

3532 0
Рейси виконуватимуть раз на тиждень по п’ятницях.
Фото: Міжнародний аеропорт "Львів" імені Данила Галицького

Фото: Міжнародний аеропорт "Львів" імені Данила Галицького

15 березня з львівського аеропорту вилетів перший рейс до Ужгорода, який летить з Києва із зупинкою у Львові. Як вказано на сайті аеропорту, літак злетів о 12:30.

Читайте також: Як зміниться львівський аеропорт до 2022 року

Рейси виконуватимуть раз на тиждень по п’ятницях. Згідно з розкладом авіакомпанії «Мотор Січ», із Києва літак вирушить о 10:00 і здійснить зупинку у Львові об 11:15. О 12:30 літак вирушить зі Львова до Ужгорода та прибуде до кінцевого пункту призначення о 13:00.

Зворотний рейс із Ужгорода вирушить о 14:30 із зупинкою у Львові о 15:50. О 17:50 літак вирушить до Києва, куди прибуде о 19:10 у аеропорт «Жуляни». Вартість квитків зі Львова та у зворотному напрямку становить від 1,5 тис грн.

Читайте також: Міністерство інфраструктури планує передати в концесію львівський аеропорт

Додамо, що українська авіакомпанія «Мотор Січ» нині виконує регулярні рейси з Києва до Львова. Влітку у Львові має запрацювати старий термінал аеропорту, який прийматиме чартерні рейси.

Фото: Міжнародний аеропорт «Львів» імені Данила Галицького

Нагадаємо, що Tvoemisto.tv оголосило у Львові Рік комфортного пересування. Наша редакція закликає ділитись своїм ментальним простором та долучитись до покращення міської мобільності Львова. Свої ідеї та пропозиції можна надсилати за адресою: Tvoemisto.tv@gmail.com, у темі листа зазначити «Рік комфортного пересування у Львові». Важливі думки ми опублікуємо на сайті та озвучимо під час експертних дискусій. 


Читайте також:
+
Щодня наша команда працює над тим, щоб інформувати Вас про найважливіше в місті та області. За роки своєї праці ми довели, що «Твоє місто» - це медіа, якому справді можна довіряти. Долучіться до Спільноти Прихильників «Твого міста» та збережіть незалежне медіа для громади. Кожен внесок має значення!