Ворог може поширювати фейкові відео та документи про капітуляцію України, – Резніков

1400 0
Спочатку планують влаштувати перебої зв’язку. Після цього вкинути фейкові повідомлення про те, що українське військово-політичне керівництво начебто погодилось на капітуляцію.
фото: олексій резніков/фейсбук

фото: олексій резніков/фейсбук

Міністр оборони Олексій Резніков звернувся з українців та попередив, що найближчим часом ворог готує масштабну інформаційно-психологічну операцію. Її мета – з допомогою брехні зламати опір українського народу і української армії.

«Спочатку вони планують влаштувати перебої зв’язку. Після цього будуть масовано вкинуті фейкові повідомлення про те, що українське військово-політичне керівництво начебто погодилось на капітуляцію. На «підтвердження» цього фейку будуть поширювати начебто підписані «документи», а також змонтовані фейкові відеоролики», – каже він.

Читайте також: Відбувся справжній злам. Війна стала Європейською, - Олексій Резніков

Це – брехня, продовжує він, ворог не дочекається.

«Жодної капітуляції не буде! Тільки перемога! Попередьте усіх, кого зможете. Багато тих, хто розраховував взяти Київ за 2-3 доби, вже у пеклі. Міцно тримаймо зброю! Продовжуємо опір! Слава Україні», – додає він.

Нагадаємо, що 70% українців впевнені, що наша країна зможе відбити напад російських окупантів, 16% – не впевненні. Рівень віри у власні Збройні Сили за останній тиждень суттєво зріс. 



Читайте також:
+
Щодня наша команда працює над тим, щоб інформувати Вас про найважливіше в місті та області. За роки своєї праці ми довели, що «Твоє місто» - це медіа, якому справді можна довіряти. Долучіться до Спільноти Прихильників «Твого міста» та збережіть незалежне медіа для громади. Кожен внесок має значення!