Політична реклама

Визначено середню ціну вживаної весільної сукні у Львові

906 0
Незважаючи на забобони про те, що весільну сукню не можна продавати, багато українок не бажають робити з нього сімейну реліквію. Вони аргументують це відсутністю вільного місця в шафі або потребою в грошах. За яку суму новоспечені дружини готові продати свій наряд з`ясовували аналітики найбільшого в Україні порталу безкоштовних оголошень Slando.

Середня ціна уживаної шлюбної сукні в Україні складає близько 2 700 гривень. При цьому в залежності від регіону країни ціни істотно відрізняються. Так, найдорожче вбрання нареченої продають в Одесі (середня ціна 4300 гривень), Херсоні (3600 грн.), Івано-Франківську (3500 грн.), Львові (3200 грн.) Та Києві (3100 грн.). А дешевше 2 000 гривень можна придбати сукні в Чернігові, Сумах, Рівному, Житомирі та Луганську.

Найчастіше весільні сукні перепродують в столиці і на сході країни, а найрідше - в західних областях. Найбільше число оголошень (29%) на Slando має цінник від 1 000 до 2 000 гривень. Від 2 до 3 тисяч продають кожен п`ятий наряд. Менш ніж за 500 гривень сукню можна купити в 5% пропозицій, а дорожче 5000 грн. - тільки в кожному десятому оголошенні.

Зараз у базі сайту Slando зберігається більше 2,3 млн приватних оголошень від українських інтернет-користувачів. З них близько 14 тис. припадає на розділ «Для весілля».

+
Щодня наша команда працює над тим, щоб інформувати Вас про найважливіше в місті та області. За роки своєї праці ми довели, що «Твоє місто» - це медіа, якому справді можна довіряти. Долучіться до Спільноти Прихильників «Твого міста» та збережіть незалежне медіа для громади. Кожен внесок має значення!