Wizz Air не літатиме з України мінімум до 1 травня

2184 0
Пасажири, які купували квитки на літак через туристичні агенції повинні зв’язатися з компанією, у якої вони придбали квитки.
Фото: соцмережі

Фото: соцмережі

Найбільша лоукост-авіакомпанія в Центральній та Східній Європі Wizz Air оголосила, що через розширені обмеження українського уряду не виконуватиме рейси до 1 травня 2020 року. Про це йдеться на офіційному сайті авіакомпанії.

Рішення угорського лоукостера пов'язане із продовженням обмежень на авіаперельоти і загальнонаціонального карантину до 24 квітня. Відповідно до цього, лоукостер не виконуватиме польотів у квітні зі Львова, Києва, Харкова та Одеси, а також не розпочне виконання регулярних рейсів із Запоріжжя.

Читайте також: Які авіарейси відкриють зі Львова у 2020 році. Розклад, вартість

Пасажирів, які придбали квитки на квітневі рейси через офіційний сайт або мобільний додаток авіакомпанії, повідомлять електронною поштою про автоматичне нарахування 120% від початкового тарифу на рахунок WIZZ-клієнта. Сума буде доступна у наступні 24 місяці для придбання продуктів та послуг Wizz Air.

Є також інша опція: компанія дозволить обрати відшкодування 100% вартості квитків у грошовому еквіваленті, однак ця процедура займатиме більше часу. У такому випадку клієнти матимуть право лише на 100% від початкового тарифу.

Пасажири, які купували квитки на літак через туристичні агенції повинні зв’язатися з компанією, у якої вони придбали квитки.

Нагадаємо, 17 березня у Львові вирішили закрити всі заклади харчування, ТРЦ, салони краси, крім продуктових, аптек та АЗС. Із 17 березня в Україні також припинили всі міжнародні пасажирські перевезення. Крім цього, з 16 березня в Україні закрили кордони для іноземців. 


Читайте також:
+
Щодня наша команда працює над тим, щоб інформувати Вас про найважливіше в місті та області. За роки своєї праці ми довели, що «Твоє місто» - це медіа, якому справді можна довіряти. Долучіться до Спільноти Прихильників «Твого міста» та збережіть незалежне медіа для громади. Кожен внесок має значення!