Яка ситуація із транспортом у Львові і чому на Сихові знову застрягли трамваї

1928 0
У мерії запевняють, що на маршрутах працює 543 одиниці громадського транспорту.
Фото: Тарас Бабенчук

Фото: Тарас Бабенчук

Сьогодні близько 09.00 год ранку на Сихові знову зупинилися трамваї через поломку вагону біля торгового комплексу Шувар. Ситуацію вдалося вирішити, коли водії зчепили два вагони і поїхали у депо на ремонт. Система зчеплення дещо обмерзла, але не довелося чекати аварійної бригади.

Зазначимо, що з настанням негоди на Сихові щодня зупиняються трамваї. Вчора, до прикладу, на зупинці «Санта Барбара» порвався дріт трамвайно-тролейбусного пересічення, а ввечері також на вулиці Стуса поламався трамвай, через що рух було заблоковано на тривалий час.

Загалом же у міськраді кажуть, що «Львівелектротранс» випустив сьогодні на маршрути 115 трамваїв та тролейбусів, Комунальне АТП-1 забезпечило виїзд 253 автобусів, а приватні перевізники – 175 автобусів.

«Випуск машин ще триває. Загалом, є складнощі, але транспорт зміг виїхати на маршрути», – розповів начальник управління транспорту Орест Олеськів.

Відстежити рух тролейбусів та трамваїв можна тут: https://let.org.ua/uk/online-map


Читайте також:
+
Щодня наша команда працює над тим, щоб інформувати Вас про найважливіше в місті та області. За роки своєї праці ми довели, що «Твоє місто» - це медіа, якому справді можна довіряти. Долучіться до Спільноти Прихильників «Твого міста» та збережіть незалежне медіа для громади. Кожен внесок має значення!