Фото: УНІАН

Фото: УНІАН

Хто перемагає на округах Львівщини. Інфографіка

7006 0
Львівщина охоплює 12 виборчих округів. Tvoemisto.tv вже розповідало про лідерів за голосуванням у львівських округах. Тепер пропонуємо познайомитись із тими, хто перемагає на округах Львівщини.

На 119-му окрузі, до якого входить Бродівськй, Буський, Радехівський та частина Кам’янка Буського районів, лідирує Орест Кавецький від «Слуги Народу» – 15,37%. На 0,4% від нього відстає Михайло Бондар, якого висунула партія «Європейська Солідарність» – 15,31%. Конкурентів також наздоганяє кандидат від «Голосу» Олег Шиба – 14,65%.

 

 

У 120-му окрузі, що охоплює Городоцький, Мостиський та частину Самбірського районів, найбільше виборців проголосувало за Ярослава Дубневича (43,52%). Решта кандидатів програють йому зі значим відривом. Тут уже порахували 100% протоколів.

У 121-му окрузі, до якого входить Борислав, Трускавець та Дрогобицький район, найбільше голосів виборців має член партії «Слуга Народу» Орест Саламаха, за якого проголосували 19,38% мешканців округу. 16,9% виборців обрали Михайла Задорожнього з «Європейської Солідарності», а на третьому місці самовисуванець Роман Ілик – 9,7%.

 

 

У 122-му окрузі, що охоплює Жовківський та Яворівський райони, перемагає Павло Бакунець від «Самопомочі», за якого проголосували 15% виборців. 13,7% виборців обрали Віталія Андрейка від «Голосу». Ще по 10,6% набрали самовисуванець Роман Демчина та кандидат від партії «Громадянська позиція» Андрій Дума.

 

 

На 123-му окрузі, до якого входить Новий Розділ, Золочівський, Перемишлянський та Миколаївський райони, зі значним відривом від конкурентів перемагає самовисуванець Тарас Батенко, за якого проголосували 45,28% виборців. Його найближчий конкурент Тарас Чолій від «Голосу» отримав лише 15,03%.

 

 

На 124-му окрузі, до якого входить Червоноград, Сокальський та частина Кам’янка-Бузького району, 16,08% набрав кандидат від «Слуги Народу» Юрій Камельчук. 13,79% набирає Оксана Береза від ВО «Свобода», 11,6% має Юлія Мороз від ВО «Батьківщина». На цьому окрузі вже порахували 100% протоколів.

У 125-му окрузі, що охоплює Сколівський, Старосамбірський, Турківський та частину Самбірського райони, перемагає самовисуванець Андрій Лопушанський, який набрав 22,35% голосів. 18,06% виборців проголосували за самовисуванця Юрія Доскіча, 15,9% – за кандидата від «Слуги Народу» Миколу Яворського.

 

 

У 126-му окрузі, до якого входить Моршин, Стрий, Жидачівський та Стрийський райони, порахували лише трохи більше половини голосів, втім зі значним відривом тут перемагає самовисуванець Андрій Кіт – 25,9%. 18,13% набирає Андрій Гергерт від ВО «Свобода», кандидат від «Слуги Народу» Володимир Наконечний – 14,04.


 

Вибір Твого міста

+
Щодня наша команда працює над тим, щоб інформувати Вас про найважливіше в місті та області. За роки своєї праці ми довели, що «Твоє місто» - це медіа, якому справді можна довіряти. Долучіться до Спільноти Прихильників «Твого міста» та збережіть незалежне медіа для громади. Кожен внесок має значення!