Подалі від міста. П'ять варіантів комфортного відпочинку на природі поблизу Києва

1939 0
На календарі літо й тепла погода. У цей час мешканці столиці можуть особливо сильно відчувати бажання поринути у спокій природи та втекти від метушливого міста хоча б на короткий проміжок часу. Для цього можна скористатися послугами оренди заміського комплексу на кілька годин чи добу. Власники обіцяють затишок, багато природи, спокій і релакс.

«Твоє місто» зробило підбірку будинків серед води та дерев у Києві та Київській області, які підійдуть для відпочинку вдвох, компанії чи наодинці з природою.

Готель-будиночок на дереві «Любощі і пестощі»

 

За 60 кілометрів від Києва, у селі Глібівка, знаходиться готель-будинок на дереві. Його створила закохана пара, яка втілила у життя всі свої дитячі мрії. Вони запевняють, що «Любощі і пестощі» -- це унікальний усамітнений будиночок для двох посеред лісу.

Усередині нього є спальня з ліжком king size, туалет та душ, кухня і весь необхідний посуд для приготування їжі, кавоварка, програвач вінілу, лаунж зона з каміном на дровах, гриль, два балкони й тераса.

Їжу та напої відвідувачі можуть привозити із собою або придбати у найближчих магазинах.

Також «Любощі і пестощі» позиціонують себе pet-friendly закладом, проте за перебування тварини на території доведеться заплатити додатково 300 гривень.

Ціна проживання за ніч з понеділка по четвер складає 4 900 гривень. Якщо ж ви захочете відпочити тут з п'ятниці по неділю, тоді доведеться заплатити 5 900 гривень за ніч.

На бронювання двох ночей починає діяти знижка -17%.

Щоб дізнатися вільні дати, потрібно зайти на сторінку готелю-будинку і написати особисті повідомлення. Також вам надішлють детальну адресу локації та умови проживання.

Комплекс відпочинку "УЛІС"

 

У селі Дудки, Вишгородського району, розташовані 25 дерев'яних будиночків серед лісу. Приміщення розраховані від двох осіб і до чотирьох. Ціна залежить від розміру будинку і стартує від 2500 до 3900 гривень за добу у будні та від 3900 до 6950 гривень за добу у вихідні. Додатково потрібно буде сплачувати 650 гривень за прибирання.

Всередині є ліжко, санвузол, електроприлади, посуд. Будинки мають тераси та вуличні меблі. Відвідувачів забезпечують дровами та паливними брикетами для обігріву будиночка всередині, а також набором для гриля.

В «УЛІС» можна скористатися сауною та двома чанами, порибалити, прокататися на велосипеді, полежати на гамаках, розвести багаття чи прогулятися лісом. На території комплексу є кухня, то ж якщо відвідувачі не бажають самостійно готувати, вони можуть замовити страву з меню закладу.  

Територія відкрита, тому прямо з орендованого будиночка можна вийти у ліс та прогулятися прокладеними стежками. Локація дружня до домашніх тварин, проте необхідно разово сплатити 500 гривень за додаткове прибирання.

Забронювати будиночок або ж переглянути деталі можна на сайті «УЛІС».

Комплекс Lazni

 

Для любителів сауни, чану чи басейну не доведеться навіть виїжджати з Києва. На Воскресенському масиві, що на лівому березі Дніпра, знаходиться локація, де можна орендувати комплекс для відпочинку на добу або ж просто прийти на кілька годин у сауну чи басейн.

Будинок розрахований на 4 спальні місця й обійдеться в 10 000 гривень за добу в будній день і в 12 000 гривень у вихідний. Можна орендувати послугу «Зоряна ніч», в яку входить проживання у будинку з 22 по 9 годину. Це буде коштувати 5 000 гривень за добу в будні і 6 000 гривень за добу у вихідні дні.

Серед додаткових послуг локації є лазня або чан за 2 000 гривень на годину у будні і 2 500 гривень у вихідні. Тут також можуть зробити масаж за 600 гривень, обгортання за 500 гривень, скрабування за 300 гривень.

На території комплексу є великий двір, де можна проводити вечори або ж відпочивати вдень, затишний обідній стіл, комфортна спальна кімната, з якої зранку відкривається вид на схід сонця, а вночі на зоряне небо, а також доступна гойдалка на березі Дніпра.

Забронювати місця можна у соцмережах комплексу.

Дзеркальний будинок Unitfab Imagine на фермі

 

Ця локація розміщена за 35 хвилин їзди від Києва у селі Велика Бугаївка, що біля заповідника Васильківські Карпати.

Особливістю будинку є його дзеркальний футуристичний фасад. Інтер'єр же оснащений дерев'яними стінами та паркетом. Всередині є двоспальне ліжко, місце для відпочинку на другому поверсі, кухня, туалет та душ. Ззовні можна відпочити на терасі з видом на ландшафтний заказник, покататися на гойдалці. Також для відвідувачів тепер ще й доступний басейн. 

Вмістити цей будинок може від 1 до 3-х людей. А ціна оренди за ніч складає 3 500 гривень.

Забронювати проживання чи подивитися вільні місця можна на сайті.

Котеджні будиночки Ekodom

 

Якщо ви мріяли про дачу, але наразі її не маєте, то можете орендувати таку на кілька днів у селі Воропаїв, що у Вишгородському районі. Тут поміж соснового лісу розміщені сім котеджних дерев'яних будиночків. Поряд є пляж на річці Десна, дитячий майданчик і послуга прокату велосипедів. Знаходиться комплекс за 30 хвилин їзди на автомобілі.

Усі помешкання доволі просторі й вміщають від 5 до 8 осіб. Тож відпочивати тут можна як удвох з коханою людиною, так і компанією друзів чи близьких людей. Будинки обладнані меблями, побутовою технікою, каміном, підключені до системи опалення та генератора.

Доба проживання становить від 5 500 гривень до 7 500 гривень. Мінімальний термін оренди дві доби.

Побачити вільні місця та детальний огляд будиночків можна на сайті котеджу або ж у соцмережах.

Анастасія Коваль

__________________________________________________________________________________________________

Щоб отримувати актуальні новини Києва, підписуйтеся на наші Facebook та Telegram.

«Твоє місто. Київ» – сучасне незалежне медіа європейської столиці. Ми пишемо про міську культуру, урбаністику, інфраструктуру, бізнес та людей, які змінюють місто на краще.

 

+
Щодня наша команда працює над тим, щоб інформувати Вас про найважливіше в місті та області. За роки своєї праці ми довели, що «Твоє місто» - це медіа, якому справді можна довіряти. Долучіться до Спільноти Прихильників «Твого міста» та збережіть незалежне медіа для громади. Кожен внесок має значення!