На правах реклами

У медцентрі Львова провели операцію з видалення пухлини спинного мозку

1789 0
Команда медичного центру «Родина» вперше серед приватних клінік Львова успішно провела операцію з видалення пухлини спинного мозку, яка тривала більше 5 годин та вважається надскладною.

Пацієнтка страждала на прогресивне порушення функції ніг, порушення функції тазових органів, порушення чутливості в нижніх кінцівках.

Під час операції пухлину вдалось відділити від спинного мозку та повністю видалити, а функція спинного мозку була збережена. Після операції пацієнтка почала відзначати поступове покращення стану, відновлення сили в нижніх кінцівках.

Оперативне втручання відбулося під керівництвом Аксьонова Руслана Валерійовича – нейрохірурга, лікаря вищої категорії та кандидата медичних наук, який володіє малоінвазивними та ендоскопічними методиками. 

«Такі методики значно безпечніші для пацієнтів і суттєво прискорюють період реабілітації. Наприклад, операція з видалення гриж диска триває до однієї години, а через 4-5 годин після операції пацієнту дозволено вставати, сідати та пересуватись. Вже наступної доби після хірургічного втручання пацієнт їде додому, щоб за 1-2 тижні повернутися до звичайного життя. Операцію проводили під контролем мікроскопу Carl ZEISS, який дозволяє збільшити зображення до 11 разів. А маленький шрам (2.5 - 3 см) буде єдиною згадкою про цю операцію», – зазначає лікар.

Операційна зала медичного центру «Родина» забезпечена усім сучасним обладнанням: інноваційною системою коагуляції BOWA, німецьким мікроскопом Carl ZEISS, ендоскопічним обладнанням американської системи Stryker, набором швидкісних електричних дрелей Stryker, рентген аркою Siemens. 

Все це дозволяє проводити різного ступеня складності нейрохірургічні операції: починаючи з видалення гриж міжхребцевих дисків будь-якої локалізації, закінчуючи видаленням пухлин головного та спинного мозку, видаленням аденом гіпофізу через ніс тощо. 

До того ж, відповідаючи на виклики сьогодення, основна операційна клініки розташована у приміщенні, що є укриттям та оснащена генераторами. Якщо треба, пацієнти залишаються у палатах стаціонару, які мають все необхідне для комфортного перебування: функціональні ліжка з пультом управління, кнопку виклику медичного персоналу, систему Wi-Fi.

З інформацією про медичний центр «Родина» можна ознайомитися за посиланням. Отримати відповіді на питання про нейрохірургічні операції та записатися на консультацію до лікаря-нейрохірурга  – за номером: +38 067 230 11 77.

+
Щодня наша команда працює над тим, щоб інформувати Вас про найважливіше в місті та області. За роки своєї праці ми довели, що «Твоє місто» - це медіа, якому справді можна довіряти. Долучіться до Спільноти Прихильників «Твого міста» та збережіть незалежне медіа для громади. Кожен внесок має значення!