На правах реклами
Фото: Іван Станіславський/Твоє місто

Фото: Іван Станіславський/Твоє місто

Виняткові стиль і природність. У Львові запрацював шоурум меблів та декору

3040 0
Ужгородська компанія Kochut Interiors, яка спеціалізується на виробництві та продажу меблів і предметів декору з цінних порід дерев та епоксидної смоли, відкрила свій перший офіційний шоурум у Львові. Завдяки використанню якісної деревини, насиченої палітри епоксидної смоли та спеціальному захисному покриттю меблі і вироби з декору Kochut Іnteriors стають надійними та довговічними.

Зробити інтер’єр унікальним, наповнити дім, офіс чи будь-який інший простір новими емоціями, красою, естетичною довершеністю можна завдяки ексклюзивним меблям і декору. Витриманість, самобутність, класична лаконічність, стильний дизайн, природність – саме ці якості втілені у виробах із деревини та епоксидної смоли ужгородської компанії Kochut Interiors, відомої своїми авторськими ювелірними прикрасами.

Відтепер шоурум із вишуканими меблями від Kochut Interiors відкрили й у Львові. Тут можна не лише побачити вироби, доторкнутися до них, оцінити якість, а й отримати консультацію менеджера щодо обраного товару.

Ще донедавна бренд Kochut Interiors мав назву Kochut Wood, під якою впродовж п’яти років створював меблі та декор зі згаданих матеріалів. За цей час були виготовлені понад три тисячі столів, витрачені 58 тисяч літрів епоксидної смоли, розширений асортимент – від класичних обідніх столів до столів різних типів і форм, запущені у виробництво зразки інших меблів, аксесуарів для кухні та інших предметів для створення домашнього затишку.

Засновниками компанії Kochut є брати Юрій, Роман та Ігор Кочути. Починали вони свій бізнес із хобі – створення прикрас. Спочатку робили кулони і каблучки з міді, олова й латуні, відтак почали працювати зі сріблом та дорогоцінним камінням. Свою першу мінімайстерню обладнали вдома, а в 2013 році створили компанію з виготовлення авторських ювелірних прикрас Kochut Jewellery.

Із розповіді Юрія Кочута – одного із братів-співзасновників компанії, коли почали створювати шоурум прикрас в Ужгороді, то зіштовхнулися з проблемою вибору столів і вітрин: знайти меблі, які відповідали б стилю бренду Kochut, було складно. Тоді й виникла ідея виготовлення потрібних меблів власноруч. Свій вибір брати зупинили на високоякісній деревині та епоксидній смолі, поєднання яких вражає своєю унікальністю, неповторністю, як і ювелірні прикраси. Точніше кажучи, виготовлення столів для шоуруму ювелірних прикрас дало поштовх новому проєкту компанії – Kochut Interiors. Тепер такі вітрини і меблі стоять у брендових магазинах не лише Києва, а й тих, що в США, Німеччині, Чехії.

У процесі виготовлення меблів і декору компанія використовує лише цінні породи дерев, як-от європейський горіх, дика маслина, каліфорнійський клен, скельний в’яз, а також тополя, клен та інші. Всі вони мають не лише гарну декоративну текстуру, але й напрочуд міцні. Варто зауважити, що більшість сировини, з якою має справу Kochut Interiors, це аварійно зрізані дерева або дерева з домашніх господарств. Цілком безпечна у використанні й епоксидна смола, що після затвердіння перетворюється на міцний матеріал і зовні схожа на скло, проте зносостійкість її набагато вища. Завдяки насиченій палітрі епоксидної смоли та спеціальному захисному покриттю поверхня виробів така приємна на дотик, як ніжний шовк.

У Kochut Interiors великий вибір меблів і декору з деревини та епоксидної смоли: обідні столи різних розмірів і форм, журнальні столики, столики для кавування, робочі столи для кабінетів та офісів, столи для переговорних і конференц-залів, туалетні столики, стільці, крісла, годинники; функціональні аксесуари для кухні: дошки для подавання холодних закусок, таці, підставки під шоти, костери (столи під комп’ютери), дошки для ножів, декоративні свічники, кристали, скриньки, футляри, світильники. Ба більше, в компанії уже почали створювати власні дизайнерські проєкти.

Кожен виріб має свою історію та назву, яку йому дають, орієнтуючись на форму І вигляд. Наприклад, стіл у жовтих тонах навіює спогади про весну, тому й називається «Гіацинт». Таця для подавання сиру і вина має назву «Бофор» на честь одного з найблагородніших і найвідоміших французьких сирів. А журнальний столик на металевих чи дерев'яних ніжках із в'язу та епоксидної смоли «Галапагос», бо й виглядає як екзотичний острів.

Кожен виріб Kochut Interiors зроблений вручну і є унікальним, навіть якщо виготовлений з однієї породи дерева. Епоксидна смола, тонування та інші виробничі хитрощі підкреслюють природну довершеність і красу матеріалів, дають можливість створити стильний сучасний продукт.

Як зазначив ще один співзасновник бренду Роман Кочут, відкрити шоурум під час війни було не так уже й складно. А все через те, що всі брати і їхня команда вірять у перемогу України.

«Коли тобі подобається те, чим ти займаєшся, тоді зовсім не важко робити кроки вперед. Навіщо відкладати те, що можна зробити вже, даючи людям нагоду наповнити свій домашній чи офісний інтер’єр красою. Створювати собі затишок можна вже. Наш шоурум працює на благо України. Ми створили нові робочі місця, наша компанія сплачує податки, допомагає економіці», – каже він.

Покупцями меблів і предметів декору бренду Kochut Interiors є люди, які люблять вироби з деревини, розуміють цінність природних речей, знаються на якості. Кожен виріб як нові емоції, в ньому можна розгледіти різноманітні візерунки та наповнитися позитивом.

Для компанії Kochut Interiors важливий індивідуальний підхід, тому своїх клієнтів вона готова супроводжувати на кожному етапі – від обрання потрібного варіанта, форми індивідуального замовлення, його параметрів до доставки.

Характерною особливістю меблів із цінних порід дерев та епоксидної смоли є те, що їх можна реставрувати. Тобто якщо стіл Kochut Interiors під час тривалої експлуатації втратив первинну естетичність, компанія готова взятися за його реставрацію.

Замовити меблі та предмети декору з високоякісної деревини й епоксидної смоли можна в шоурумі у ТЦ «Три Слони»: м. Львів, вул. Яворівська, 22 або на сайті. Більше про цей бренд можна дізнатися тут і тут. Співзасновники компанії Kochut Interiors обіцяють вдосконалюватися, розширювати асортимент своїх виробів і відкривати нові шоуруми по всій Україні та в світі.

Ольга Шведа

Фото Івана Станіславського/Твоє місто

Повна або часткова републікація тексту без письмової згоди редакції забороняється і вважається порушенням авторських прав.

+
Щодня наша команда працює над тим, щоб інформувати Вас про найважливіше в місті та області. За роки своєї праці ми довели, що «Твоє місто» - це медіа, якому справді можна довіряти. Долучіться до Спільноти Прихильників «Твого міста» та збережіть незалежне медіа для громади. Кожен внесок має значення!